Απονομή πιστοποιητικών συστημάτων διαχείρισης στην Notice Content & Services από την TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης της Notice Content & Services, επιβεβαιώνοντας ότι η κορυφαία εταιρεία παροχής ειδησεογραφικών υπηρεσιών & παραγωγής Β2Β και Β2C περιεχομένου μέσων, εφαρμόζει τις απαιτήσεις πολλαπλών συστημάτων διαχείρισης.

Η Notice Content & Services, η οποία εκδίδει τα καθημερινά ηλεκτρονικά newsletters FnB daily, για τον κλάδο τροφίμων και ποτών, BnB Daily για τον επιχειρηματικό κλάδο, το εβδομαδιαίο,  ESGreece και το Β2Β site, horecaopen.com για τους επαγγελματίες του horeca, πιστοποιήθηκε με τα πρότυπα  ISO 22301:2019 & ISO 27001:2013.

Με αυτόν τον τρόπο, η TÜV AUSTRIA Hellas βεβαιώνει την ικανότητα της Notice Content & Services να οργανώνεται και να προετοιμάζεται κατάλληλα προκειμένου να ανταπεξέλθει σε δυσμενή συμβάντα και γεγονότα που θέτουν σε κίνδυνο την επιχειρησιακή της συνέχεια (ISO 22301:2019) και να διαχειριστεί συνολικά και αποτελεσματικά την ασφάλεια των πληροφοριών (ISO 27001:2013) για την παραγωγή & αποστολή ενημερωτικού επιχειρηματικού περιεχομένου σε συνδρομητική βάση.

O Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Notice Content and Services, Νεκτάριος Β. Νώτης, δήλωσε: «Η πιστοποίηση της Notice Content and Services από την TÜV AUSTRIA Hellas για τα συγκεκριμένα πρότυπα αποτελεί επιβεβαίωση της προσήλωσής μας στη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, και στη συνεχή αναβάθμιση της εσωτερικής μας λειτουργίας. Ανταποκρινόμενοι στις διαρκώς αυξανόμενες και εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών μας, βελτιστοποιούμε δομές και διαδικασίες και – κατ΄ επέκταση – προϊόντα και υπηρεσίες».

Η TÜV AUSTRIA Hellas έχει καθημερινό στόχο να συμβάλει στη θωράκιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και των Οργανισμών στην Ελλάδα. Με την πολυετή εμπειρία των εξειδικευμένων ομάδων της, συνεχίζει να είναι σύμμαχoς κάθε επιχείρησης που εμπιστεύεται το υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της, παράγοντας πολλαπλασιαστική αξία αναφορικά με την Ποιότητα και την ασφάλεια της δραστηριοποίησής τους, ακόμα και σε εποχές πανδημίας.

Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustriaacademy.gr

 

 

 

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer