Η Avis, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, στο προσωπικό της και τους πελάτες της, είναι η πρώτη εταιρία ενοικίασης & leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid Shield, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα, η Avis πιστοποιήθηκε στο επίπεδο «Principal», για τις Διοικητικές Εγκαταστάσεις της, τα σημεία εξυπηρέτησης τεχνικού ελέγχου στη Μεταμόρφωση, στον Άγιο Δημήτριο και στην Παιανία, καθώς και τους σταθμούς ενοικίασης που διαθέτει στην Αθήνα (Λ. Συγγρού 23), καθώς και στα Αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης.

Μέσα από τη συστηματική διαδικασία ελέγχου των απαιτήσεων του σχήματος πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, τεκμηριώθηκε πως η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την ανάπτυξη κατάλληλων και επαρκών μηχανισμών, για την αναχαίτιση της μετάδοσης και διασποράς του ιού.

Η Avis είναι η 1η εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Διαθέτει ευρύ γεωγραφικό δίκτυο με 80 σταθμούς, σύγχρονο στόλο πλέον των 38.000 οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό 500 ατόμων, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες κινητικότητας των πελατών της, πέραν των βραχυχρόνιων μισθώσεων, των μακροχρόνιων μισθώσεων (operating leasing) και της διάθεσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται από το 1960, με αξία ενεργητικού άνω των €500 εκατ., κύκλο εργασιών άνω των €180 εκατ. και EBITDA άνω των €90 εκατ.

Η Avis είναι ο εθνικός master franchisee της Avis Budget Group, η οποία έχει παρουσία σε 180 χώρες με περισσότερους από 11.000 σταθμούς και εξυπηρετεί περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες ετησίως.

 

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer