Δαγκωτό με γραβιέρα και γλυκιά πάπρικα

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η οργανοληπτική δοκιμή του προϊόντος “Δαγκωτό με γραβιέρα και γλυκιά πάπρικα” της εταιρείας Το Μάννα” Τσατσαρωνάκη
Η οργανοληπτική δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Best In Taste 2025, που διοργανώνει η πλατφόρμα cibum.gr, με Testing partner το Εργαστήριο Οργανοληπτικών Δοκιμών της TÜV AUSTRIA Labs.
Το προϊόν αξιολογήθηκε από 60 καταναλωτές σε 5 βασικά χαρακτηριστικά (εμφάνιση, οσμή, γεύση, επίγευση και υφή), συγκεντρώνοντας συνολική βαθμολογία 85,10%.