Εταιρική Ταυτότητα

Η TÜV AUSTRIA Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 και είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Αυστριακού Οργανισμού TÜV AUSTRIA, o οποίος δραστηριοποιείται πάνω από 150 χρόνια και έχει παρουσία σε περισσότερες από 34 χώρες στην Ευρώπη, Ασία & Αφρική.  

Η εταιρεία παρέχει Πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων, Τεχνικούς και Βιομηχανικούς Ελέγχους, Πιστοποιήσεις Επαγγελματικών Προσόντων, Υπηρεσίες για τη Νομοκανονιστική Συμμόρφωση Οργανισμών, Εργαστηριακές Αναλύσεις & Δοκιμές καθώς και Σύγχρονες Τεχνολογικές Λύσεις για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις. Επιπλέον, διαθέτει υπηρεσίες εκπαίδευσης μέσω του TÜV AUSTRIA Academy, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ. Το χαρτοφυλάκιο πολυάριθμων υπηρεσιών της εταιρείας, για όλους τους κλάδους της Οικονομίας, απαντά απτά στις ανάγκες των πελατών της, διασφαλίζοντας την ποιότητα, την ασφάλεια αλλά και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ανθρώπων τους. Παράλληλα, λειτουργούν πολλαπλασιαστικά για κάθε Οργανισμό, ανεξαρτήτου μεγέθους, εξασφαλίζοντας διευρυμένο θετικό αποτύπωμα σε κάθε στάδιο της λειτουργίας του αλλά και στην Κοινωνία και στο Περιβάλλον.

Διαθέτει Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα και Παραρτήματα στην Βόρεια Ελλάδα, στο Βόρειο Αιγαίο και στην Κρήτη. Παράλληλα, έχει παρουσία και στο εξωτερικό σε Κύπρο (Λευκωσία), Αίγυπτο (Κάϊρο), Ιορδανία (Αμμάν), Αλβανία (Τίρανα). Επίσης, διαθέτει ιδιαίτερα σημαντικό πελατολόγιο και συνεργασίες σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ινδία, Πακιστάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η TÜV AUSTRIA Hellas έχει ως όραμα και βασική προτεραιότητα την ουσιαστική εφαρμογή της Ποιότητας ως αναπόσπαστο εργαλείο του επιχειρηματικού και εργασιακού γίγνεσθαι, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την ασφάλεια, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Αυτό επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση άριστα εκπαιδευμένου και πιστοποιημένου προσωπικού σε κάθε γνωστικό αντικείμενο, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λύση μέσα σε συνθήκες πλήρους αντικειμενικότητας και αδιαμφισβήτητης ανεξαρτησίας.

Στην TÜV AUSTRIA Hellas αναγνωρίζουμε ως πρωτεύουσα υποχρέωσή μας την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας σε ότι αφορά στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Η ανεξαρτησία και η διαφύλαξη του ονόματός μας από συγκρούσεις συμφερόντων αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα της Διοίκησης του Οργανισμού μας.

Thinking Beyond

TÜV Τimes

TÜV Video

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer