Στην TÜV AUSTRIA από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η πρωτόγνωρη συγκυρία με την εξάπλωση της νόσου COVID-19, εργαστήκαμε όλοι μαζί για να σταθούμε ουσιαστικά στο πλευρό των επιχειρήσεων της χώρας μας. Φροντίσαμε λοιπόν να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν από το δικό μας μετερίζι, αυτό της Επιθεώρησης και της Πιστοποίησης για να συμβάλλουμε ενεργά στην επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας και στην ομαλή λειτουργία της αγοράς με κύριο στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στην καθημερινότητά τους. Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήσαμε και το πρωτοποριακό σχήμα TÜV AUSTRIA Covid Shield, που διασφαλίζει ότι κάθε επιχείρηση ακολουθεί τις κατάλληλες διαδικασίες και έχει αναπτύξει μηχανισμούς ασφαλούς λειτουργίας για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης της νόσου. Οι απαιτήσεις του σχήματος πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid Shield έχουν εφαρμοστεί και πιστοποιηθεί από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στη χώρα μας, και έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο σήμα πιστοποίησης με την οποία ανακτάται η εμπιστοσύνη στην αγορά.

Σήμερα, με την ίδια επιμονή συμβάλλουμε δυναμικά στη συνέχεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας και στρέφοντας το βλέμμα σε μικρότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, λαμβάνουμε μέρος στην πρωτοβουλία Future Loading – μιας κοινωνικής, συνεργατικής πρωτοβουλίας από την Coca-Cola και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Τουρισμού, ΣΕΤΕ, ΕΦΕΤ και έχει ως στόχο τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας (Ho.Re.Ca), αλλά και την ενίσχυση της απασχόλησης στον κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.