Η ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε. επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών, σχετικά με τις κάτωθι υπηρεσίες της: Προσέλκυση Ταλέντων, Branding Εργοδοτών, Προσλήψεις & Διαχείριση Ταλέντων, Λογισμικό Ανθρώπινου Δυναμικού και Αναβάθμιση Δεξιοτήτων.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των πληροφοριών των χρηστών μας και η πιστοποίηση ISO 27001:2013 αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών μας», δήλωσε η Μαντώ Πατσαούρα, Γενική Διευθύντρια της Καριέρα Α.Ε. «Καθώς η αγορά εργασίας συνεχίζει να εξελίσσεται και να γίνεται πιο ψηφιακή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διασφαλίσουμε ότι οι εργοδότες και όσοι αναζητούν εργασία μπορούν να μας εμπιστευτούν πως θα διατηρήσουμε τα δεδομένα τους ασφαλή».

«Στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο, οι εταιρείες πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα τους προστατεύονται», δήλωσε ο Διευθυντής Ελέγχων Συστημάτων Πληροφορικής της TÜV AUSTRIA Hellas, κος Θ. Μητσάκος. «Με την επίτευξη της πιστοποίησης ISO 27001:2013, η Καριέρα Α.Ε. έδειξε την αφοσίωσή της στην παροχή μιας ασφαλούς πλατφόρμας για όσους αναζητούν εργασία, αλλά και για εργοδότες, ώστε να μπορούν να συνδέονται και να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά».

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer