Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την TÜV AUSTRIA HELLAS η αξιολόγηση για την κατάταξη του Ξενοδοχείου ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ κατηγορίας 5 Αστέρων στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου. Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη συνεργασία με μια επιχείρηση με σημαντική θέση στον τουριστικό κλάδο.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ο Γενικός Διευθυντής της κ. Γιάννης Καλλιάς της TÜV AUSTRIA HELLAS δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που εξακολουθούν να μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν σημαντικές και ιδιαίτερου εκτοπίσματος παρουσίες του τουριστικού χώρου. Η TÜV AUSTRIA HELLAS πιστή στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προσεγγίζει την συγκεκριμένη διαδικασία με την επιδίωξη και προσδοκία να συνεισφέρει εμπράκτως στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας».

Το Ξενοδοχείο Archipelagos Luxury Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο, χτισμένο σε μια ιδανική τοποθεσία, δίπλα στην παραλία Καλό Λιβάδι. Η μοναδική αισθητική και η εξαιρετική ατμόσφαιρα χαλάρωσης του Archipelagos, σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό, προσφέρουν ονειρεμένες διακοπές για ζευγάρια και οικογένειες που ψάχνουν για την απόλυτη μυκονιάτικη εμπειρία σε ένα πραγματικά φιλόξενο περιβάλλον.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι από τους πρώτους φορείς πιστοποίησης που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για τις υπηρεσίες Κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και καταχωρήθηκε ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης.

Παράλληλα, έχοντας να επιδείξει σημαντική συσσωρευμένη εμπειρία και διαθέτοντας συνεργάτες με εξέχουσα τεχνογνωσία, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει καθολικά κάθε ανάγκη πιστοποίησης των δραστηριοτήτων μιας τουριστικής μονάδας μέσω διεθνών προτύπων Συστημάτων Διαχείρισης (πχ. ISO 9001, HACCP /ISO 22000, ISO 14001 κ.ο.κ.) αλλά και τεχνικών ελέγχων σε ανελκυστήρες, πισίνες, υδάτινα πάρκα, παιδότοπους, παιδικές χαρές, δοχεία πίεσης. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων ειδικοτήτων τουριστικής κατεύθυνσης. Τέλος, αναπτύσσοντας Ιδιωτικά Σχήματα Πιστοποίησης όπως το “Water Sports Certified Quality για την ασφάλεια των θαλάσσιων σπορ για Επιχειρήσεις Εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (ΕΕΘΣ) προσφέρει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στα τουριστικά καταλύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η TÜV AUSTRIA HELLAS ως ηγέτης του χώρου, χαράσσει στρατηγική διαφοροποίησης, τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων καταλυμάτων, όσο και μεταξύ των φορέων ελέγχου σχεδιάζοντας και κατοχυρώνοντας «Ειδικό Σήμα (logo) Αξιολόγησης» το οποίο αποδίδεται (προαιρετικά) με την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων της. Η συγκεκριμένη δυνατότητα προς τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις, δίδεται αποκλειστικά και μόνο από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer