Η TÜV AUSTRIA HELLAS, μετά την έγκριση της πρότασης για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενου έργου «EUROMOB TOOL», στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ «Key Action 2: Cooperation for innovation and the exchange of good practices», αποτελεί επίσημα πλέον εταίρο του έργου «European traineeships band mobility skills certification online tool» και ενώνει τις δυνάμεις της με άλλους 6 Οργανισμούς.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της απασχόλησης των νέων με την ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού εργαλείου (EUROMOB tool), βασισμένου στα ECVET και ECTS αλλά και συμπληρωματικού των Europass, EEQF, EQAVET και ESCO, που θα αναγνωρίζει τις πρόσθετες αποκτηθείσες ικανότητες και προσόντα τους, μετά από την κινητικότητα τους και την εργασία τους σε Επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Η CAMARA OFICIAL DE COMERCIO INDUSTRIA Y NAVEGACION DE SEVILLA, από την Ισπανία, ηγείται του έργου «EUROMOB TOOL» που έχει ως ημερομηνία έναρξης την 03η Σεπτεμβρίου 2018 και διάρκεια 2 έτη. Οι συνολικοί εταίροι του έργου δίνονται παρακάτω:

 1. CAMARA OFICIAL DE COMERCIO INDUSTRIA Y NAVEGACION DE SEVILLA (ES)
 2. THE STUDENT MOBILITY SLU (ES)
 3. ECTE – EVROPAIKO KENTRO KATARTISIS GIA TIN APASCHOLISI ANONYMI EKPAIDEFTIKI ETAIREIA (GR)
 4. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä (FI)
 5. INSTITUTO POLITECNICO DO PORTO (PT)
 6. SAYNOVA (FR)
 7. TÜV AUSTRIA HELLAS (GR)

  Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

   Please fill the form bellow to download our Gamification Primer