Η TÜV AUSTRIA HELLAS, συνεπής στην προσπάθεια έμπρακτης ενίσχυσης της νέας ελληνικής αγροτικής επιχειρηματικότητας συμμετείχε, για ακόμα μια χρονιά και υποστήριξε χορηγικά τις εργασίες του 23ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διενεργήθηκε από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Rodos Palace» στη Ρόδο.

Στο συνέδριο, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στις δυνατότητες ανάπτυξης του συνεργατισμού μεταξύ των νέων αγροτών της χώρας μας, η TÜV AUSTRIA HELLAS δια του Διευθυντή Ανάπτυξης Αγροδιατροφικού Τομέα κου Κων/νου Μαυρόπουλου, παρουσίασε την σημασία της πιστοποιημένης ποιότητας των αγροτικών προϊόντων ως καθοριστικό στοιχείο για την επίτευξη των στόχων του συνεργατισμού στην ελληνική γεωργία.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η TÜV AUSTRIA HELLAS – μοναδικός συμμετέχον φορέας ελέγχου και πιστοποίησης – συνομίλησε με παραγωγούς και εκπροσώπους φορέων και συνεταιρισμών, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα για την προστιθέμενη αξία της πιστοποίησης στο σύγχρονο αγροτικό τομέα.

Όπως μάλιστα τόνισε ο εισηγητής της εταιρείας, «η πιστοποίηση της ποιότητας των αγροτικών μας προϊόντων και της προστασίας των πόρων παραγωγής τους, μέσω των αειφόρων πρακτικών καλλιέργειας που προωθούνται από τις προδιαγραφές των Βιολογικών Προϊόντων (Καν. ΕΚ 834/2007) και των προτύπων ολοκληρωμένης διασφάλισης GlobalG.A.P. και Agro 2, συμβάλουν καθοριστικά σε στόχους του συνεργατισμού όπως η επίτευξη καλύτερου οικονομικού αποτελέσματος στις διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης, η ισχυρή διαπραγματευτική δύναμη κατά την εμπορία, αλλά και η οργανωμένη και με πλάνο και στρατηγική προώθησής των αγροτικών μας προϊόντων στις εγχώριες και κυρίως στις διεθνείς αγορές».

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με το πληρέστερο χαρτοφυάκιο υπηρεσιών πιστοποίησης και στον αγροτικό τομέα, με τη γνώση και εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της και με το διεθνές κύρος και την αναγνωρισιμότητα των πιστοποιητικών της, αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη και αρωγό ανάπτυξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer