Η Βιοκλινική Αθηνών και η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, είναι οι πρώτες κλινικές που εκδόθηκε διαπιστευμένο πιστοποιητικό από την TÜV AUSTRIA Hellas για τις υπηρεσίες ασθενοφόρων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15224, όπως και το σύνολο των παρεχόμενων  υπηρεσιών τους.

Οι Υπηρεσίες Ασθενοφόρων των ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΩΝ προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών οι οποίες καλύπτουν την επείγουσα φροντίδα, τα τακτικά περιστατικά, ακόμη και τον ιατρικό τουρισμό.

«Η προσήλωση στην ποιότητα και την ασφάλεια είναι στο DNA των υπηρεσιών μας. Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης και βελτίωσης της ποιότητας µε ορθολογικά πρότυπα. Εφαρμόζουμε διαχρονικά αυτά τα πρότυπα και στις νοσηλευτικές υπηρεσίες μας, έχοντας καθημερινά έναν στόχο: την καλύτερη εξυπηρέτηση και την βέλτιστη φροντίδα. Προσεγγίζουμε ολιστικά την ανθρώπινη υγεία, επιδιώκοντας την ύψιστη δυνατή ποιότητα σε κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, χωρίς «εκπτώσεις» και υποχωρήσεις», τονίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Ευ. Σπανός.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης του Ομίλου ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, Γεώργιος Α. Σκούρτης επισημαίνει: «στις Βιοκλινικές επικεντρώνουμε καθημερινά την προσπάθειά μας στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των ασθενών που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας. Η εμπιστοσύνη αυτή αποτελεί το κίνητρο για τη διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας και ασφάλειας των υπηρεσιών μας».    Όπως εξηγεί η Μαρία Γερμενή, Διευθύντρια Βελτίωσης Ποιότητας στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ,  η πιστοποίηση αυτή των ασθενοφόρων είναι μια ακόμη έκφραση της δέσμευσης για συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Κύρια σημεία αυτής της δέσμευσης είναι: §  Η στελέχωση των Υπηρεσιών Ασθενοφόρων με ειδικευμένους διασώστες §  Η μεταφορά των ασθενών με σύγχρονες κινητές μονάδες.

Η διασφάλιση ότι οι ασθενείς που φτάνουν με ασθενοφόρο δεν περιμένουν για τον κλινικό ιατρό§  Η τήρηση των προτύπων χρόνου απόκρισης, όπως ορίζονται από τους Δείκτες Ποιότητας ΑσθενοφόρωνΗ ανάπτυξη ενός συνόλου δεδομένων ώστε να εντοπίζονται ευκαιρίες για βελτίωση

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer