Η INTERMOVE ΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ πιστοποιήθηκε με το ιδιωτικό πρωτόκολλο TÜV AUSTRIA CoVidShield, σε επίπεδο Principal, σεβόμενη τους εργαζόμενους της και τους συνεργάτες της!

Μέσα από τη συστηματική διαδικασία ελέγχου των απαιτήσεων του εν λόγω σχήματος, τεκμηριώθηκε πως η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την ανάπτυξη κατάλληλων και επαρκών μηχανισμών, για την αναχαίτιση της μετάδοσης και διασποράς του ιού.

Η εταιρεία INTERMOVE ΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ιδρύθηκε με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών. Έχοντας επενδύσει σε μηχανήματα και υλικά συσκευασίας τελευταίας τεχνολογίας καθώς και σε αποθήκες κατάλληλες για την στέγαση και αποθήκευση διαφόρων ειδών όπως: οικοσκευών, πολύτιμων αντικειμένων και έργων τέχνης, φαρμάκων και εμπορευμάτων, είναι μια από τις πλέον οργανωμένες επιχειρήσεις στην διακίνηση αγαθών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Διεθνή χώρο. Η εμπειρία μετακόμισης / μετεγκατάστασης με τη INTERMOVE ΑΕ είναι μοναδική, είτε μεταφέρεστε εντός Ελλάδας, είτε στο εξωτερικό ενώ παρέχει υπηρεσίες σε ποικιλία πελατών όπως : Πολυεθνικές εταιρείες, Πρεσβείες, Τράπεζες, Κρατικές και Δημόσιες Υπηρεσίες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield δείτε εδώ.