Η TÜV AUSTRIA Hellas επιβεβαίωσε την εφαρμογή του προτύπου ISO 26000 της Mellon Technologies

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε την εφαρμογή των κατευθυντήριων γραμμών της Mellon Technologies σύμφωνα με το πρότυπο ISO 26000, για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Με σεβασμό στις βασικές αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν την Κοινωνία και τον Πολιτισμό, η εν λόγω επιβεβαίωση, με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas, αποδεικνύει το σεβασμό της εταιρείας στο περιβάλλον, την κοινωνική ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με τις κατευθυντήριες οδηγίες για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη συμβάλει απτά στην αειφόρο ανάπτυξη, βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές τόσο για τους πολίτες, όσο και για το περιβάλλον. Το ISO 26000 αποτελεί έναν οδηγό που αντιμετωπίζει τα επτά βασικά θέματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Συγκεκριμένα, την οργανωτική διακυβέρνηση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις εργασιακές πρακτικές, το περιβάλλον, τις δίκαιες πρακτικές λειτουργίας, τα θέματα των καταναλωτών, τη συμμετοχή και την ανάπτυξη της κοινότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mellon Technologies κ. Χάρης Κωνσταντινίδης δήλωσε «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Η βεβαίωση ορθής εφαρμογής του ISO 26000 με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε συνεχώς νέες πρωτοβουλίες για την πλήρη ενσωμάτωση στις δραστηριότητές μας των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  και την κάλυψη των κριτηρίων που σχετίζονται με το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Εταιρική Διακυβέρνηση.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε «Η συνεισφορά στην πρόoδο και η ευημερία της κοινωνίας αποτελούν προτεραιότητα της TÜV AUSTRIA Hellas. Με ευθύνη βρισκόμαστε στο πλευρό των επιχειρήσεων και κάθε Οργανισμού  στην αποτύπωση της Υπευθυνότητας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και το Περιβάλλον. Εξελίσσοντας την εταιρική μας κουλτούρα, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε όλους τους τομείς της Ελληνικής Κοινωνίας αποδεικνύοντας έμπρακτα μέσα από συνεχείς δράσεις το διαχρονικό μας ενδιαφέρον για το Περιβάλλον, τις Τέχνες, τη συνεχή εκπαίδευση και τις ανθρώπινες αξίες.»

Λίγα λόγια για την Mellon Techonolgies

«Η Mellon Technologies SA, είναι μια κορυφαία πολυεθνική εταιρεία λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών εξωτερικής ανάθεσης, με έδρα στην Αθήνα.. Ειδικεύεται σε υπηρεσίες συναλλαγών υψηλής τεχνολογίας, τεχνολογία λιανικής τραπεζικής και λύσεις ψηφιοποίησης, ενοποιημένες επικοινωνίες και υπηρεσίες BPO , που επιτρέπει στις τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν και να διευκολύνουν τα επιχειρηματικά τους οικοσυστήματα. Σημειώνοντας 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας. Αποστολή μας είναι να εισάγουμε συνεχώς καινοτόμες λύσεις αιχμής και να παρέχουμε ανταγωνιστικό γρήγορο χρόνο – λύσεις στην αγορά.” 

www.mellongroup.com

marketing@mellongroup.com

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer