Το πρώτο ξενοδοχείο στη χώρα που πιστοποιείται

με το πρωτοποριακό Ιδιωτικό Σχήμα

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, πιστοποιεί το ξενοδοχείο Anissa Beach & Village Resort στην Κρήτη με το Ιδιωτικό Σχήμα «NO FOOD WASTE». Το σύγχρονο ξενοδοχείο, που αποτελεί το πρώτο που λαμβάνει πανελλαδικά το σήμα «NO FOOD WASTE», αποδεικνύει έμπρακτα ότι λειτουργεί με γνώμονα τη διασφάλιση της πρόληψης της σπατάλης τροφίμων, σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του, συμβάλλοντας μετρήσιμα στην αντιμετώπιση του φαινομένου.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας η έμπειρη ομάδα της TÜV AUSTRIA Hellas πραγματοποίησε την επιθεώρηση  βάσει των κριτηρίων που ορίζει το Σχήμα. Με το Σχήμα Πιστοποίησης «NO FOOD WASTE», αποδεικνύεται στην πράξη, η υπευθυνότητα, κοινωνική συνείδηση και ηθική του Anissa Beach & Village Resort σε θέματα περιβάλλοντος αλλά και το υπεύθυνο επιχειρείν που οδηγεί τις στρατηγικές επιλογές του Οργανισμού για τον περιορισμό της σπατάλης, με σεβασμό προς την Κοινωνία

Σημειώνεται ότι η σπατάλη τροφίμων αποτελεί ένα παγκόσμιο ζήτημα που μας αφορά όλους. Στη χώρα μας πετιούνται κάθε χρόνο συνολικά 2.048.000 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων. Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «NO FOOD WASTE» που αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas σε συνεργασία με το μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», έχει στόχο την ελαχιστοποίηση της σπατάλης των τροφίμων σε όλα στα στάδια λειτουργίας τόσο των Επιχειρήσεων όσο και των Οργανισμών.

Ο Χαράλαμπος Αγγελούδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA Hellas τόνισε: «Με μεγάλη χαρά η TÜV AUSTRIA Hellas, πιστοποιεί με «NO FOOD WASTE», το πρώτο ξενοδοχείο στη χώρα μας. Είμαστε περήφανοι που μέσα από την ανάπτυξη αυτού του πρωτοποριακού Ιδιωτικού Σχήματος Πιστοποίησης στεκόμαστε στο πλευρό κάθε Οργανισμού που κάνει το απαραίτητο βήμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον με ευθύνη απέναντι στην Κοινωνία».

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer