Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε το ξενοδοχείο Anissa Beach & Village Hotel στην Κρήτη με το Ιδιωτικό Σχήμα «NO FOOD WASTE». Το σύγχρονο ξενοδοχείο, που αποτελεί το πρώτο που λαμβάνει πανελλαδικά την πιστοποίηση «NO FOOD WASTE», αποδεικνύει έμπρακτα ότι λειτουργεί με γνώμονα τη διασφάλιση της πρόληψης της σπατάλης τροφίμων σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του, συμβάλλοντας μετρήσιμα στην αντιμετώπιση του φαινομένου. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, η έμπειρη ομάδα της TÜV AUSTRIA Hellas πραγματοποίησε την επιθεώρηση βάσει των κριτηρίων που ορίζει το Σχήμα. Με το Σχήμα Πιστοποίησης «NO FOOD WASTE», αποδεικνύεται στην πράξη η υπευθυνότητα, κοινωνική συνείδηση και ηθική του Anissa Beach & Village Resort σε θέματα περιβάλλοντος αλλά και το υπεύθυνο επιχειρείν που οδηγεί τις στρατηγικές επιλογές του Οργανισμού για τον περιορισμό της σπατάλης, με σεβασμό προς την Κοινωνία.

Ο Χαράλαμπος Αγγελούδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA Hellas, τόνισε: «Με μεγάλη χαρά, η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποιεί με «NO FOOD WASTE» το πρώτο ξενοδοχείο στη χώρα μας. Είμαστε περήφανοι που μέσα από την ανάπτυξη αυτού του πρωτοποριακού Ιδιωτικού Σχήματος Πιστοποίησης στεκόμαστε στο πλευρό κάθε Οργανισμού που κάνει το απαραίτητο βήμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον με ευθύνη απέναντι στην Κοινωνία».

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «NO FOOD WASTE», που αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas σε συνεργασία με τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», έχει στόχο την ελαχιστοποίηση της σπατάλης των τροφίμων σε όλα στα στάδια λειτουργίας τόσο των Επιχειρήσεων όσο και των Οργανισμών.