Την 6η Φεβρουαρίου 2023 ολόκληρη η υφήλιος συγκλονίστηκε όταν δύο διαδοχικοί ισχυροί σεισμοί μεγέθους 7,8 ρίχτερ χτύπησαν την γειτονική Τουρκία και τη Συρία. Ένα μήνα περίπου μετά ο απολογισμός είναι ιδιαίτερα βαρύς. Οι νεκροί ανέρχονται σε τουλάχιστον 45.968 ενώ 6.832 κτήρια έχουν ήδη κριθεί κατεδαφιστέα. Από τότε έχουν πραγματοποιηθεί 13.722 μετασεισμοί, με πολλούς από αυτούς ιδιαίτερα δυνατούς ενώ πάνω από 1,5 εκατ. σεισμόπληκτοι μένουν σε σκηνές.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της προς τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στη γειτονική Τουρκία, προσέφερε στην αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης μέσω της αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης της αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας «Ο Άλλος Άνθρωπος», η TÜV AUSTRIA Hellas προχώρησε στην αγορά και την παράδοση τροφίμων και προϊόντων προσωπικής υγιεινής για ενήλικους και βρέφη. Τα είδη πρώτης ανάγκης που συλλέχθηκαν θα προωθηθούν τις επόμενες μέρες στις πληγείσες περιοχές στις οποίες θα ταξιδέψει «Ο Άλλος Άνθρωπος» συνδράμοντας με ανθρωπιστική βοήθεια και συμπαράσταση στους πληγέντες.

Η κα. Βάσω Κωτσάκη, Head of CSR & Communication Division της TÜV AUSTRIA Hellasδήλωσε σχετικά: «Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε με το σεισμό των 7,8 ρίχτερ στη γειτονική Τουρκία μας βρίσκει όλους βαθύτατα συντετριμμένους. Οι απώλειες ανέρχονται σε χιλιάδες νεκρούς ενώ η ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια είναι τεράστια. Η προσφορά μας είναι το ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης καθώς και η ελάχιστη παροχή βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer