Η TÜV AUSTRIA HELLAS από την πρώτη στιγμή, που παρατηρήθηκε η μαζική μετακίνηση πληθυσμών από εμπόλεμες περιοχές στη χώρα μας ανέλαβε μαζί με άλλους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, τον περασμένο Οκτώβριο σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Γ. Μαρκόπουλο, παραδόθηκαν στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου είδη ένδυσης, καθώς και 3.500 μπουκαλάκια εμφιαλωμένο νερό, σακούλες απορριμμάτων, πλαστικά ποτήρια και πιάτα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και κονσέρβες ψαριού.

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο συγκεντρώθηκε και παραδόθηκε ρουχισμός, τρόφιμα, πετσέτες και κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες και παπλώματα) για τις ανάγκες του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ.

Σήμερα, η TÜV AUSTRIA HELLAS συμμετείχε στην κοινή δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ, προσφέροντας φαρμακευτικό υλικό και είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικής φροντίδας για την ανακούφιση των Προσφύγων.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία θα συνεχίζει να λειτουργεί με βάση τις αρχές της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης και να στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις, που στηρίζουν όσους πραγματικά έχουν ανάγκη.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer