Η TÜV AUSTRIA HELLAS, κάνοντας πράξη την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης «ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ» των εργαζομένων της, στήριξε αυτή τη φορά τον Φάρο του Κόσμου, το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το παράρτημα Βορείου Ελλάδας της TÜV AUSTRIA HELLAS συνέλεξε και παρέδωσε ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα, αλλά και δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ για τα παιδιά του Φάρου, συνδράμοντας με αυτό τον τρόπο στο πολύτιμο, καθημερινό και δύσκολο έργο του. Ένα έργο έμπρακτης αγάπης για τα εξαρτημένα παιδιά που καθημερινά εγκλωβίζονται στο παιχνίδι του θανάτου, καθώς και για τα παιδιά των ΡOM, που τόσο βίαια και πρόωρα χάνουν την παιδική τους αθωότητα και γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Καλλιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι δύσκολες καθημερινές συνθήκες που όλοι ζούμε απαιτούν ευαισθητοποίηση, συνεχή εγρήγορση και προσφορά έμπρακτης βοήθειας σε φορείς με σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, ειδικά όσον αφορά στα παιδιά. Η μεγάλη συμμετοχή των στελεχών και των εργαζομένων μας σε κοινωνικές δράσεις πανελλαδικά αποδεικνύει συνεχώς ότι η κοινωνική ευθύνη αποτελεί διαχρονικό και βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής μας κουλτούρας και φιλοσοφίας».