Η TÜV AUSTRIA HELLAS με τη συνεχώς ανοδική πορεία που καταγράφει στο σύνολο των υπηρεσιών πιστοποίησης του αγροδιατροφικού τομέα, γεγονός που την έχει καταστήσει το focal point του TÜV AUSTRIA Group για τη χάραξη στρατηγικής στον αγροδιατροφικό τομέα, θα είναι Επίσημος Χορηγός και θα συμμετέχει στις διαδικασίες του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, που θα διενεργηθεί στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, από 27 έως 30 Αυγούστου 2015.

Το Συνέδριο, με τίτλο «Αγροτική Επιχειρηματικότητα και Τοπική ανάπτυξη» και σύνθημα «Τώρα στην κρίση, η γη μας δίνει λύση», αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Τουρισμού. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και η 1η έκθεση ΠΕΝΑ Αγροτικών Μηχανημάτων – Τοπικών προϊόντων.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του κ. Μαυρόπουλου Κωνσταντίνου, Υπεύθυνου Ανάπτυξης του Αγροδιατροφικού Τομέα της TÜV AUSTRIA HELLAS, με θέμα «Ποιοτική Γεωργία θεμέλιο για τη Νέα Αγροτική Πολιτική».

Τα στελέχη της TÜV AUSTRIA HELLAS θα είναι παρόντα και διαθέσιμα, για να συναντήσουν και συζητήσουν με κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό – επιχειρηματία, τις δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, μέσω της πιστοποίησης της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ