Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, συμμετέχει δυναμικά στην 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων Agrotica, που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 20 με 23 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία που λαμβάνει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση του αγροτο-οικονομικού τομέα στη χώρα μας, θα ενημερώσει στο περίπτερο της Hall 2 (Stand 2), παραγωγούς, παρασκευαστές, αλλά και όλους τους εκπροσώπους της αλυσίδας των τροφίμων, για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του έργου “TheFSM” σχετικά με τις νέες δυνατότητες που προκύπτουν από την ψηφιοποίηση διαδικασιών που σχετίζονται με την πιστοποίηση της ασφάλεια των τροφίμων.

Ειδικότερα, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» – Αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ψηφιοποίηση της πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων “farm to fork”, μέσα από την πλατφόρμα “TheFSM”: The Food Safety Market.

Συγκεκριμένα, θα γίνει εκτενής παρουσίαση των δράσεων και των στόχων του έργου, καθώς και των εφαρμογών (Apps) της ψηφιακής πλατφόρμας «TheFSM» και των τρόπων αξιοποίησης των σχετικών πληροφοριών με τον έλεγχο και πιστοποίηση της ασφάλειας τροφίμων παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το Πιλοτικό Πρόγραμμα της πλατφόρμας και τα μέχρις στιγμής αποτελέσματά του σε παραγωγούς και επιχειρήσεις τροφίμων στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παραγωγούς, επιχειρήσεις τροφίμων, εμπόρους, ερευνητές και φορείς που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και περαιτέρω στη διαδικασία πιστοποίησης της ασφάλειας τροφίμων. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

 

 

Ημερομηνία: 22/10/2022
Ώρα: 11:00
11:00 – 11:10Προσέλευση – Εγγραφές
11:10 – 11:20Καλωσόρισμα
11:20 – 11:35Παρουσίαση του Έργου: «The Food Safety Market: an SME-powered industrial data platform to boost the competitiveness of European food certification» και εφαρμογή του στη διαδικασία της πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων στην Ελλάδα. Κώστας Μαύροπουλος, Project Manager ‘’TheFSM’’, Δ/ντης Έρευνας & Ανάπτυξης, TÜV AUSTRIA HELLAS
11:35 – 12:05Οι εφαρμογές ‘Inspection Tool’, ‘Supplier Verification Tool’ και ‘Farm Management System’ της πλατφόρμας “TheFSM” : The Food Safety Market» και δυνατότητες αξιοποίησης παραγωγούς, μεταποιητές, λιανοπωλητές. Στέλιος Βαπορίδης, Pilot Leader ‘’TheFSM’’, Project Development Manager in the Agri Food Sector, Quality, Food Safety & Agricultural Products Lead Auditor, TÜV AUSTRIA HELLAS
12:05 – 12:35Κρίσιμες επιχειρηματικές, τεχνικές και νομικές απαιτήσεις που συνδέονται με την πιστοποίηση της ασφάλειας των τροφίμων μέσα από την πλατφόρμα “TheFSM” : The Food Safety Market». Αντουέλα Βαγγέλη, Project Coordinator “TheFSM” της TÜV AUSTRIA HELLAS
12:3513:00Ερωτήσεις – Ανοιχτή Συζήτηση

    Εγγραφή

      Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

        Please fill the form bellow to download our Gamification Primer