Η TÜV AUSTRIA συμμετέχει ως μέγας χορηγός και σας προσκαλεί στα συνέδρια LOGI.C 2020 που θα γίνουν στις  17 & 18 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιηθούν σε Digital μορφή, με συμμετοχή των συνέδρων εξ’ αποστάσεως.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, θα μιλήσει στις 18 Σεπτεμβρίου @ 14:00-16:00, στη συζήτηση της στρογγυλής τραπέζης με θεματική ενότητα «Προοπτικές Ανάπτυξης της πόλης με έμφαση στις Εξαγωγές-Υποδομές & Συνδυασμένες Μεταφορές-Διεθνές Εμπόριο». Θα αναλύσει τη σημασία της Πιστοποίησης στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, απαντώντας στο ερώτημα, εάν είναι μία βαρετή και ανούσια υποχρέωση ή ένα εργαλείο συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης.

✎ Κάντε σήμερα την εγγραφή σας, για να παραλάβετε στο mail σας το link δωρεάν εισόδου για το συνέδριο (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν εγγραφή σας, μπείτε στο link:  https://www.eventora.com/el/Events/logic-20-Thess να επιλέξτε «Παρακολούθηση μέσω Live Streaming» (κανονική συμμετοχή) και καταχωρήστε τον κωδικό: TUV_AUSTRIA_HS_LOGIC20_WT στο πεδίο «Κωδικός κουπονιού» για να σας δοθεί 100% έκπτωση για κάθε μεμονωμένο εισιτήριο.

ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες για τα συνέδρια, μπορείτε να δείτε εδώ: https://logisticsconferences.gr/

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer