H TÜV AUSTRIA συμμετέχει στη διεθνή έκθεση SIAL Paris, που διοργανώνεται από τις 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι!
Σας περιμένουμε στο περίπτερο της TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs 2 K 70 προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις ολοκληρωμένες παρεχόμενες Υπηρεσίες μας στον Τομέα των Τροφίμων και των Ποτών, τόσο από πλευράς εργαστηριακών δοκιμών όσο και από πλευράς Πιστοποιήσεων στο πλαίσιο της Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων κ.ά..
Ειδικότερα η TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs, διαθέτοντας τέσσερα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών, τρία στην Ελλάδα, και ένα στην Κύπρο και με μία δυναμική παρουσία σχεδόν δύο δεκαετιών, έχει αναπτύξει τεχνογνωσία (εργαστηριακές αναλύσεις & παραγωγή και διάθεση CRMs και QuEChERS), απαντώντας στις ανάγκες της βιομηχανίας τροφίμων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επίσης διαθέτει NMR εργαστηριακό εξοπλισμό, για την πρωτοποριακή ανάλυση προέλευσης ελαιόλαδου (νομοθετική απαίτηση σε αρκετές χώρες). Όλα τα εργαστήρια φέρουν πολλαπλές διαπιστεύσεις κατά ISO 17025 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και τον Κυπριακό Οργανισμό Διαπίστευσης (ΚΟΠΠ), ενώ τα εργαστήριά της είναι αναγνωρισμένα από το Διεθνές Συμβούλιο ελαιολάδου (COI), την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βιομηχανίας Ελαιοτριβείων (FEDIOL) και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γαλακτοκομικών Προϊόντων (FIL-IDF).
Ο έλεγχος της ποιότητας με αξιοπιστία & διαφάνεια, βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της TÜV AUSTRIA και αποτελεί δικλείδα για την ικανοποίηση του καταναλωτή, με πολλαπλασιαστικά οφέλη και για την ίδια την επιχείρηση.