Η TÜV AUSTRIA HELLAS και η Ευρωκλινική Αθηνών προχώρησαν σε μια καινοτόμα και πρωτοποριακή συνεργασία, ανοίγοντας πρώτοι το δρόμο που βάζει τον ασθενή στο κέντρο της φροντίδας. Πιο συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA HELLAS προχώρησε στην πιστοποίηση της Ευρωκλινικής Αθηνών ως “Φιλική προς τους Ασθενείς Κλινική” (“Patients’ Friendly Hospitals”). Πρόκειται για την πρώτη κλινική που λαμβάνει αυτή την καινοτόμα πιστοποίηση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και αναδεικνύει την ηγετική θέση της TÜV AUSTRIA HELLAS και στην πιστοποίηση του κλάδου της υγείας.

Η Διεθνής Κατευθυντήρια Οδηγία “Patients’ Friendly Hospitals” αφορά το σχεδιασμό και την εφαρμογή πρακτικής σε Νοσοκομεία και Κλινικές, έτσι ώστε να δημιουργείται ένα περιβάλλον φιλικό σε ασθενείς , συγγενείς και συνοδούς. Ως η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη με τη διεθνή αυτή πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA HELLAS, η Ευρωκλινική Αθηνών στοχεύει να εξασφαλίσει στους ασθενείς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κατά τη νοσηλεία τους. Βασικός στόχος αυτής της πρωτοποριακής συνεργασίας είναι να αισθάνονται όλοι οι ασθενείς, αλλά και το υποστηρικτικό τους περιβάλλον, άνεση, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/10 στο Ινστιτούτο Παστέρ για την απονομή της πιστοποίησης, το παρόν έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA HELLAS κ. Γιάννης Καλλιάς ο οποίος έκανε και τη σχετική απονομή. Στον χαιρετισμό του σημείωσε ότι: «Η συνεργασία μας με την Ευρωκλινική αποτελεί κάτι παραπάνω από μια πρωτοποριακή κίνηση. Πάει ένα βήμα πέρα από την διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας, βάζοντας τον ασθενή στο επίκεντρο. Υιοθετείται ένα καινοτόμο, διεθνές πρότυπο με πολιτικές που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους ασθενείς- και στο περιβάλλον τους- αναβαθμίζοντας σημαντικά τις υπηρεσίες της, αλλά κυρίως την καθημερινότητα ανθρώπων που έχουν ανάγκη φροντίδας σε πολλά επίπεδα. Ουσιαστικά αξιοποιεί μια καινοτόμα διαδικασία πιστοποίησης, ως εργαλείο περαιτέρω ανάπτυξης των υπηρεσιών της».

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer