Μία από τις πιο προβεβλημένες διοργανώσεις γκολφ, το European Tour, φιλοξενήθηκε φέτος στο Aphrodite Hills Resort του Ομίλου PRODEA Investments & Invel Real Estate στην Κύπρο. Το διεθνούς εμβέλειας αθλητικό γεγονός προσέλκυσε στην Κύπρο 105 κορυφαία ονόματα παιχτών γκολφ στον κόσμο, από 27 διαφορετικές εθνικότητες. Η προσέλευση διεθνών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας πρόβαλε την Κύπρο στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε 47 χώρες και μάλιστα σε δυνητικό κοινό 735 εκατομμυρίων, ανάμεσά τους και το γνωστό δίκτυο Sky Sports με περισσότερο από 400 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το Aphrodite Hills PGA National Cyprus γήπεδο γκολφ είναι ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου και βραβευμένο ως το καλύτερο της Ευρώπης και η διοργάνωση τουρνουά τέτοιου βεληνεκούς, αποτελεί πολύ σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με την παγκόσμια κοινότητα του γκολφ.

Το Aphrodite Hills Resort είναι πιστοποιημένο με το TÜV AUSTRIA Covid-Shield στο επίπεδο “High”, κάτι που ενισχύει και τη στρατηγική του Resort για τη λειτουργία ενός προστατευμένου περιβάλλοντος, ενώ συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών, του προσωπικού του και των κατοίκων της περιοχής.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer