Το συγκεκριμένο τεύχος επικεντρώνεται στο να παρουσιαστούν οι υπηρεσίες της ΤUV AUSTRIA Hellas στον ευαίσθητο χώρο των τροφίμων, μιας και πρόσφατα η ΤUV AUSTRIA Hellas αναγνωρίστηκε ως το σημείο αναφοράς και χάραξης πολιτικής του TÜV AUSTRIA GROUP (focal point) για τα τρόφιμα, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στις επιθεωρήσεις, ελέγχους και πιστοποιήσεις τροφίμων σε όλη την τροφική αλυσίδα.

Στο επισυναπτόμενο τεύχος θα βρείτε άρθρα σχετικά με:

 • Τις υπηρεσίες της ΤUV AUSTRIA Hellas στα βιολογικά προϊόντα και την δραστηριοποίησή του Οργανισμού και σε αυτό το αντικείμενο, καλύπτοντας τόσο την πρωτογενή όσο και τη δευτερογενή παραγωγή μεταποίηση και τελική επεξεργασία βιολογικών προϊόντων.
 • Το GFSI (Global Food Safety Initiative) και τα πλεονεκτήματα της επιλογής ενός GFSI προτύπου από τις εξαγωγικού προσανατολισμού επιχειρήσεις τροφίμων για την πιστοποίησή τους.
 • Το βραβείο “SELF SERVICE AWARDS”στην εταιρεία ΔΕΛΤΑ στην κατηγορία «Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας»-. Η ΔΕΛΤΑ είναι πελάτης μας στα πρότυπα ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001.
 • Την πιστοποίηση του πελάτη COSTA NAVARINO στη Μεσσηνία βάσει του ISO 22000.
 • Τα δομικά υλικά και τη νέα νομοθεσία.
 • Τους Ανελκυστήρες και τα Ανυψωτικά Μηχανήματα.

Ακόμη, σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση του πελάτη της ΤUV AUSTRIA Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο ATLANTICA HOTELS & RESORTS.

Στο οπισθόφυλλο, όπως πάντα, υπάρχει το συνοπτικό πρόγραμμα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων με αναφορά στον εκπαιδευτικό οδηγό του 2013.

Καλή ανάγνωση!

Συνημμένα αρχεία:

Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο pdf: TUV-ΤΙΜΕΣ-VOL-12.pdf

  Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

   Please fill the form bellow to download our Gamification Primer