Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου είναι ο πρώτος αθλητικός σύλλογος που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”!
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και στους αθλητές του, ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου δεσμεύεται ότι:
✔️ Υπάρχει ο κατάλληλος μηχανισμός για την πρόνοια μη μετάδοσης και εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού
✔️ Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα
✔️ Τηρούνται όλες οι διαδικασίες υγιεινής
Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου ιδρύθηκε το 2017 και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από αγωνιστικά τμήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών στον Στίβο έως και εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα ενηλίκων. Βασικός στόχος είναι η ενεργή ενασχόληση των Δημοτών με τον αθλητισμό (αγωνιστικό και μη), η προάσπιση της ψυχικής και πνευματικής καλλιέργεια και της σωματική ευεξίας. Μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα της ζωής του ο Σύλλογος απαριθμεί περισσότερους από 300 ενεργούς αθλητές και έχει επιδείξει μεγάλες επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των ηλικιών.
ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield μπορείτε να δείτε εδώ.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer