Η  TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, έδωσε ισχυρό  «παρών» στη μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών  FOODTECH 2021. Από τις 12 έως και τις 15 Νοεμβρίου, εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο του έργου και μέσα από ένα σύγχρονο περίπτερο με πλούσιο υλικό παρουσίασε τις δράσεις και τους στόχους του Ευρωπαϊκού Έργου “TheFSM” –The Food Safety Market (Horizon 2020) που έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας δεδομένων για τον έλεγχο και την πιστοποίηση στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Καθώς η διατροφή αποτελεί δομικό στοιχείο στη ζωή μας, η TÜV AUSTRIA Hellas, παρουσίασε στην έκθεση όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την  «ασφάλεια τροφίμων», όπως το ISO 22000, FFSC 22000, IFS Food, HACCP Codex Alimentarius, BRC Food και οι οποίες διαχρονικά έχουν αγκαλιαστεί από κορυφαίες επιχειρήσεις της αγοράς επιβεβαιώνοντας ότι έχουν περάσει ένα πλήθος αποτελεσματικών ελέγχων που θέτουν στο επίκεντρο την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων τους και την ικανοποίηση του πελάτη – και, φυσικά, ότι συμμορφώνεται με όλες τις εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, παραμένοντας πιστή στο όραμα και στις αξίες της, συνεχίζει να παρουσιάζει και να παρέχει σύγχρονες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών. Τοποθετώντας στο επίκεντρο την ασφάλεια, οι άρτια καταρτισμένες ομάδες επαγγελματιών της εταιρείας διασφαλίζουν ότι η ποιότητα στην εστίαση γίνεται πράξη από όλους εκείνους που εμπιστεύονται την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas.

Λίγα λόγια για Το Ευρωπαϊκό  Ερευνητικό  Έργο ‘The FSM

Το Ευρωπαϊκό  Ερευνητικό  Έργο ‘The Food Safety Market: An SME-powered industrial data platform to boost the competitiveness of European food certification’ (Horizon 2020) στοχεύει στην ψηφιοποίηση της διαδικασίας ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων στον Αγροδιατροφικό Τομέα, μέσα από τη δημιουργία και λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας δεδομένων “TheFSM” : The Food Safety Market.

Η εν λόγω πλατφόρμα αναμένεται να κάνει χρήση κρίσιμων στοιχείων παραγωγής, τα οποία και θα καταγράφει κάθε επιχείρηση τροφίμων, με στόχο αφενός η ίδια να μπορεί να διαχειρίζεται «έξυπνα» και με ευκολία τα δεδομένα καθημερινής της λειτουργίας, αφετέρου να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και τεκμηριωμένα στις ανάγκες της διαδικασίας πιστοποίησης. Παράλληλα, θα επιτευχθεί η ασφαλής και ελεγχόμενη ανταλλαγή κρίσιμων πληροφοριών που συνδέονται με την πιστοποίηση της ασφάλειας των προϊόντων τους, μεταξύ των εμπλεκόμενων της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα “TheFSM”  αναμένεται να καταστεί ένα εργαλείο φιλικό για τον χρήστη των  εμπλεκόμενων επιχειρήσεων στην αλυσίδα τροφίμων, αλλά και αξιόπιστο για τις παρεχόμενες επεξεργασμένες πληροφορίες που θα παρέχει, στους φορείς ελέγχου ή και πιστοποίησης της ασφάλειας των τροφίμων.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer