ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Pet Stay: «γονείς» και κατοικίδια μπορούν πια να ταξιδεύουν και να μένουν μαζί με την υπογραφή της TÜV AUSTRIA Hellas 

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, αναπτύσσει το πρωτοποριακό Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «Pet Stay» με τη στήριξη της startup εταιρείαs Woof Together για την ευζωία των κατοικίδιων. Ακολουθώντας έμπρακτα τις επιτάξεις των καιρών, η TÜV AUSTRIA Hellas δημιουργεί ένα καινοτόμο σχήμα, που προάγει την ασφαλή, άνετη και ευχάριστη φιλοξενία των κατοικίδιων, ενθαρρύνοντας τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν μια σύγχρονη Pet Friendly κουλτούρα.

Συγκεκριμένα, το «Pet Stay» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης και απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας, σε κύρια και μη κύρια καταλύματα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα της δομής τους ή την κατηγορία τους. Το καινοτόμο Σχήμα από την TÜV AUSTRIA Hellas, που δημιουργεί απτά προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις, ικανοποιεί τις ισχύουσες απαιτήσεις τόσο για την ικανοποίηση των «γονέων» και των κατοικίδιών τους, όσο και των υπόλοιπων επισκεπτών που δεν θα επηρεάζονται από την παρουσία των ζώων συντροφιάς.

Το Σχήμα «Pet Stay» είναι μια μοναδική επιλογή για τους «Pet Friendly Culture» σύγχρονους Οργανισμούς και βασίζεται στη δέσμευση εφαρμογής μιας ενήμερης πολιτικής με εργαλεία την κατάρτιση ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης και διαδικασιών για την αποτελεσματική ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών. Με το καινοτόμο Σχήμα, η TÜV AUSTRIA Hellas, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της αναδυόμενης αγοράς, στο τομέα της Φιλοξενίας, και ενισχύει την εμπιστοσύνη πελατών/γονέων κατοικίδιων ζώων, προς κάθε επιχείρησης που το επιλέγει.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, παρακολουθεί στενά τις σύγχρονες τάσεις. Έτσι συνεχίζει να πρωτοπορεί και στον τομέα φιλοξενίας, με το πρωτοποριακό Σχήμα Πιστοποίησης «Pet Stay» εξασφαλίζοντας μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες που δεν αποχωρίζονται τα κατοικίδιά τους, συμβάλλοντας σε μια καλύτερη Κοινωνία όπου «οι μικροί μας φίλοι» αξίζοÜν τα καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με την υπηρεσία, μπείτε εδώ: https://tuvaustriahellas.gr/ypiresies/pet-stay/

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα λόγια για την WOOF Τogether

Η Woof Together είναι μια καινοτόμος startup που δημιουργεί τις προδιαγραφές στη φιλική προς τα κατοικίδια φιλοξενία. Ανταποκρινόμενη σε μια παγκόσμια ταξιδιωτική τάση, παρέχει υπηρεσίες σε ξενοδοχεία και ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης σε Ευρώπη και ΗΠΑ προκειμένου να προσφέρουν ποιοτικές εμπειρίες σε ταξιδιώτες με κατοικίδια. 

Η Woof Together παρέχει εξοπλισμό φιλοξενίας κατοικιδίων ειδικά σχεδιασμένο για τον τουριστικό κλάδο και εκπαιδεύει επαγγελματίες στον τουρισμό μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης Woof Together Academy παρέχοντας καθολική υποστήριξη.

Παράλληλα, στην ταξιδιωτική πλατφόρμα της Woof Together, ταξιδιώτες με κατοικίδια μπορούν να βρουν αξιόπιστα pet friendly καταλύματα και σχετικές πληροφορίες για τον προορισμό τους.

Η Woof Together υποστηρίζεται από τον διεθνή οργανισμό Michelson Found Animals, την πολυεθνική εταιρεία Mars Petcare και το fund R/GA. Το 2021, αναδείχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως μία από τις 30 startups παγκοσμίως που θα συμβάλλει στην επανεκκίνηση του τουρισμού.

Όραμα της Woof Together είναι ένας κόσμος όπου τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα παντού! 

 

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer