Ο Υπεύθυνος των Ανυψωτικών Μηχανημάτων & Βιομηχανικών Ελέγχων του Παραρτήματος Β. Ελλάδας της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Σπύρος Μπακαλέξης, επιθεώρησε και πιστοποίησε τις κάτωθι εγκαταστάσεις του 5* Porto Carras Meliton & Village Club του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Karras, του Ομίλου Dimera:

  • Παιδότοπο εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΚΥΑ 43650-ΦΕΚ Β’ 2213/08.06.2019) καθώς και τα σχετικά Ευρωπαϊκά Πρότυπα
  • Κολυμβητικές δεξαμενές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ 15288-2:2019 & ΕΝ 13451-1/2:2016
  • Υδροτσουλήθρες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ 1069-1 και 1069-2

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Karras, που βρίσκεται στη χερσόνησο της Σιθωνίας, κοσμείται από την ομορφιά της φύσης, συνδυάζοντας τα στοιχεία της θάλασσας, του ήλιου, του καθαρού αέρα και της ορεινής χλωρίδας και πανίδας. Εξίσου πλούσιο σε πολιτιστική κληρονομιά, το Πόρτο Καρράς φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αμπελώνα της Ελλάδας, αμέτρητα ιστορικά μνημεία, γραφικά χωριά και παραδόσεις που διατηρούνται ζωντανές στο πέρασμα των αιώνων από την εποχή της μακεδονικής αυτοκρατορίας.  Επίσης οι εξατομικευμένες επιλογές χαλάρωσης, ευεξίας και ψυχαγωγίας αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα του κάθε επισκέπτη.