Με τη συμμετοχή πολλών στελεχών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα από το χώρο της υγείας, διεξήχθη στα συνεδριακό χώρο της TÜV AUSTRIA HELLAS στην Αθήνα, με ιδιαίτερη επιτυχία, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου η ενημερωτική εσπερίδα από την TÜV AUSTRIA HELLAS με θέμα: «ΕΝ 15224: ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ – ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – CASE STUDY». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πάγιας πολιτικής της TÜV AUSTRIA HELLAS για συνεχή υποστήριξη και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της, αλλά και της αγοράς γενικότερα. Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση είναι η πρώτη που διοργανώνεται στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο πρότυπο.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε διεξοδικά το πρότυπο, ένας πρακτικός οδηγός για την εφαρμογή του ΕΝ 15224 και η προσέγγιση της TÜV AUSTRIA HELLAS τόσο σε πρακτικά θέματα εφαρμογής όσο και στην επιθεώρηση και πιστοποίηση αυτού του συστήματος από την πλευρά του ρόλου της ως ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης. Ακόμη, παρουσιάστηκαν δύο case studies από την Ευρωκλινική Αθηνών και το Eye Clinic Institute. Η βραδιά έκλεισε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Σήμερα, η TÜV AUSTRIA HELLAS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης, έχοντας συνολικά πάνω από 12.000 ενεργά πιστοποιητικά συστημάτων διαχείρισης και προϊόντων και απασχολώντας περισσότερους από 150 πιστοποιημένους επιθεωρητές με ευρεία γνώση και εμπειρία. Κατέχει σήμερα, κορυφαία θέση στις επιθεωρήσεις, ελέγχους, πιστοποιήσεις στην Ελληνική αγορά, τα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ενώ στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και μονάδες υγείας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις της ενημερωτικής αυτής εκδήλωσης.

Η ανάλυση του προτύπου ΕΝ 15224

Πρακτικός Οδηγός για την εφαρμογή του ΕΝ 15224

Η εμπειρία από την εφαρμογή & την πιστοποίηση της ποιότητας στην Ευρωκλινική

EyeClinic Οφθαλμοχειρουργικό Ινστιτούτο: Case Study από την πρώτη πιστοποιημένη μονάδα Υγείας βάσει του ΕΝ 15224

Η διαδικασία πιστοποίησης και η εμπειρία της TÜV AUSTRIA HELLAS στο χώρο της Υγείας

Για περισσότερες πληροφορίες η Δ/νση Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων είναι στη διάθεσή σας για ενημερωτική συνάντηση και παροχή περαιτέρω διευκρινίσεων. Στην περίπτωση ζήτησης περισσότερων πληροφοριών ή ζήτηση για συνάντηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε ως παρακάτω:

Αθήνα: κα Ζωή Ζήκα, e-mail: zoi.zika@tuvaustriahellas.gr, Τηλ. 2105220920, εσωτ. 187,

Θεσσαλονίκη: κα Πηνελόπη Παυλίδου, e-mail: penelope.pavlidou@tuvaustriahellas.gr, Τηλ. 2310941100,

Ηράκλειο Κρήτης: κα Ελευθερία Λουμπάκη, e-mail: eleftheria.loumpaki@tuvaustriahellas.gr, Τηλ. 2810244150,

Μυτιλήνη: κος Δημήτρης Γραμματής, e-mail: dimitris.grammatis@tuvaustriahellas.gr, Τηλ. 2251040504-5.