Η TÜV AUSTRIA, ένας από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της κοινωνίας όσον αφορά την υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον, αποφάσισε να ζητήσει από τους ανθρώπους της να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του μελλοντικού σχεδιασμού της και του οράματος της προς το 2030.

Αξιοποιώντας την Innovatüv® crowdsourcing πλατφόρμα, πραγματοποιήθηκε ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός μεταξύ των εργαζομένων του Group, με τίτλο: «2016 IdeaContest – Imagine 2030», στον οποίο παρουσιάστηκε το όραμα των ανθρώπων της TÜV AUSTRIA για το μέλλον, με έμφαση στην καινοτομία. Περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου των εργαζομένων της TÜV AUSTRIA συμμετείχε ενεργά και περίπου 400 καινοτόμες ιδέες στάλθηκαν. Οι διατυπωμένες προτάσεις – ιδέες επανεξετάστηκαν, αξιολογήθηκαν και κατατάχτηκαν σε λίστα προτίμησης μετά από ψηφοφορία και κατόπιν απόφασης της σχετικής Επιτροπής Αξιολόγησης του Group.

Εμείς, ως TÜV AUSTRIA HELLAS, είμαστε περήφανοι αφενός για τη συμμετοχή μας με περισσότερες από 10 προτάσεις, αλλά πολύ περισσότερο διότι ένα από στελέχη μας, η κα Αργυρώ Χατζοπούλου, προέβαλε δύο ιδέες που κέρδισαν τις δύο από τις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Οι συγκεκριμένες ιδέες «TRANSPORTATION» και «ALL IS CONNECTED» παρουσίασαν μια νέα αντίληψη για το μέλλον των μεταφορών και το μέλλον των συνδεδεμένων συσκευών αντίστοιχα.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν νέες καινοτόμες υπηρεσίες σε αυτούς τους τομείς. Η TÜV AUSTRIA HELLAS, αποτελεί έναν πρωτοπόρο οργανισμό πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων με έμφαση στους τομείς της ασφάλειας, της ποιότητας, του περιβάλλοντος και της πληροφορικής.