Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, με χαρά υποδέχθηκε τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη που επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας στις 9 Μαΐου 2023. Αφορμή της επίσκεψης του Υπουργού υπήρξε ο τριπλασιασμός του αριθμού εργαζομένων της εταιρείας και η εφαρμογή καλών πρακτικών που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την συνεχή κατάρτισή τους.

O Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στην αρχή της ομιλίας του προς τους εργαζόμενους, εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίησή του για το εφαρμοζόμενο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος της εταιρείας, των πολιτικών αμοιβών και επιβράβευσης που εφαρμόζει καθώς και την αλματώδη αύξησης του αριθμού των εργαζομένων της, την τελευταία διετία. Κατά την σύντομη τοποθέτησή του, ο Υπουργός επισήμανε τη σπουδαιότητα της Δια βίου Μάθησης και της Πιστοποίησης των Επαγγελματικών Προσόντων  των εργαζομένων για την προσωπική τους εξέλιξη, αλλά και της Πιστοποίησης εν γένει, η οποία συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία κάθε επιχείρησης.

Ο κ. Καλλιάς, Chief Executive Officer της TÜV AUSTRIA Hellas με τη σειρά του καλωσόρισε τον κ. Χατζηδάκη στην εταιρεία και ξενάγησε τον Υπουργό και την ομάδα του στα πλήρως ανακαινισμένα κεντρικά γραφεία της TÜV AUSTRIA Hellas. Πραγματοποίησε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας αλλά και της αλματώδους ανάπτυξης που έχει γνωρίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Η TÜV AUSTRIA Hellas απαρτίζεται από εργαζομένους και στελέχη με σπουδές Ανώτερης και Ανώτατης βαθμίδας συμπεριλαμβανομένων των μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών σε ποσοστό 76%, ενώ, η αναλογία γυναικών προς άνδρες είναι 54% γυναίκες και 46% άνδρες. Οι ανώτερες διοικητικές θέσεις ανήκουν σε γυναίκες κατά ποσοστό 35%, ενώ, η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με δεκάδες δράσεις ετησίως, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας μας. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στο up-skilling και re-skilling με σύστημα αξιολόγησης των αναγκών εκπαίδευσης, αναλόγως της θέσης και των αρμοδιοτήτων των εργαζομένων της.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer