Συγχαρητήρια στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center»! Ανήκει στα 600 επίλεκτα νοσοκομεία του κόσμου, που φέρουν την Gold Seal of Approval!!!

Χρειάστηκαν δύο χρόνια συστηματικής προετοιμασίας, με πνεύμα ομαδικότητας από όλους τους τομείς, για να κατακτήσει την Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval) από τον Οργανισμό Joint Commission International.

Σήμερα, το «Ερρίκος Ντυνάν» μετρά σχεδόν δυο χρόνια ως μέλος της επίλεκτης ομάδας των 600 νοσοκομείων στον κόσμο με διαπίστευση κατά JCI, η οποία αντανακλά τη δέσμευση του Νοσοκομείου για παροχή ασφαλούς, ποιοτικής και αποτελεσματικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Tο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» αποτελεί έναν από τους πλέον σύγχρονους και μεγαλύτερους νοσηλευτικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είναι πιστοποιημένο από την TÜV AUSTRIA Hellas για το Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα και το Σύστημα Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO9001 και ISO22000, αντίστοιχα.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer