Το Maritimo Beach Hotel είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Σίσσι Λασιθίου, το οποίο διαθέτει 130 δωμάτια με υπέροχη θέα, 2 πισίνες, Spa και μια ποικιλία από άλλες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για να απολαύσετε την αυθεντική κρητική φιλοξενία.

Το Maritimo Beach Hotel, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί στους εργαζόμενους και τους πελάτες του, πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”.

Η TÜV AUSTRIA, με ηγετική θέση στον κλάδο των Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, έχει αποδείξει απτά και μετρήσιμα ότι στέκεται στο πλευρό εκατοντάδων επιχειρήσεων μέσα από το TÜV AUSTRIA CoVid Shield. Το πρωτοποριακό σχήμα που από την πρώτη στιγμή έχει αγκαλιαστεί από τον επιχειρηματικό κόσμο και ήδη τρέχει με πολύ μεγάλη επιτυχία σε 7 χώρες, επιβεβαιώνει ότι η πιστοποιημένη εταιρεία έχει αναπτύξει τον κατάλληλο μηχανισμό και τις διαδικασίες, έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα το προσωπικό της, έχει την κατάλληλη υποδομή και εξοπλισμό καθώς και τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19.

Η Πιστοποίηση είναι Πρόληψη. Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός!

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer