Το βραβευμένο με «Αριστεία» Atlantica Eleon Grand Resort & Spa που βρίσκεται στην όμορφη ακτή, με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, Τραγάκι της Ζακύνθου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί στους εργαζόμενους και τους πελάτες του, πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”.

Το Atlantica Eleon Grand Resort & Spa είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο, μέσα σε ένα αγρόκτημα 41.000 m2 γεμάτο ελαιόδεντρα, προσφέροντας μια ποικιλία υπερπολυτελών τύπων δωματίων για όλες τις επιθυμίες και υπέροχες περιποιήσεις μέσω του Spa.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης, που απευθύνεται σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, αλλά έχει βρει ιδιαίτερα μεγάλη αποδοχή στους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης, αποτελώντας «εγγύηση» και διαβατήριο επιχειρηματικής συνέχειας και αξιοπιστίας. Το TÜV AUSTRIA CoVid Shield είναι η εγγύηση για την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού, από έναν Οργανισμό Πιστοποίησης Διεθνούς Κύρους και Εμβέλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer