Η TÜV AUSTRIA Hellas, η κορυφαία εταιρεία Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα, πιστοποίησε με το πρωτοποριακό σχήμα TÜV AUSTRIA CoVid Shield επίπεδο Principal, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Τα ΕΛΤΑ που με αξιοπιστία και συνέπεια εν μέσω πανδημίας συνεχίζουν να παρέχουν απρόσκοπτα σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλη τη χώρα, αποδεικνύουν με αυτή την πιστοποίηση, για μία ακόμα φορά, τον αδιαπραγμάτευτο σεβασμό τους προς τη Δημόσια Υγεία αλλά και προς τους ανθρώπους τους.

Συγκεκριμένα, σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία που οι αποστάσεις και ο περιορισμός των μετακινήσεων αποτελούν προαπαιτούμενα στην καθημερινότητά μας, τα ΕΛΤΑ με το σχήμα Covid Shield, επιβεβαιώνουν ότι λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού αλλά και ότι διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για την αποφυγή διασποράς.

H ολοκλήρωση των Επιθεωρήσεων με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εξειδικευμένου Συστήματος Διαχείρισης για την Αντιμετώπιση της Διάδοσης της νόσου COVID-19, που έχουν αναπτύξει και  ακολουθούν τα ΕΛΤΑ για τη διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων τους και των πολιτών που εμπιστεύονται σταθερά τις υπηρεσίες τους.

Η TÜV AUSTRIA Hellas με καθημερινό στόχο να συμβάλει στη θωράκιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και των Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, μέσα από το Covid Shield γίνεται πολύτιμος σύμμαχος συνέχειας στην εξελισσόμενη πρόκληση της πανδημίας. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και βαθιά εμπειρία των ανθρώπων της βρίσκεται στο πλευρό κορυφαίων Οργανισμών όπως τα ΕΛΤΑ συνεισφέροντας από το δικό της μετερίζι σε ένα καλύτερο αύριο.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer