ΠροσφέροÜμε Ασφάλεια και το Πάσχα!
Το πανέμορφο έθιμο της ανταλλαγής σοκολατένιων αυγών την περίοδο του Πάσχα, θα πρέπει να διασφαλίζεται ποιοτικά και κυρίως από θέμα ασφάλειας για τον καταναλωτή, μέσω εργαστηριακών αναλύσεων.
Τα διαπιστευμένα εργαστήρια TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs μπορούν να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ποιοτική αξιολόγηση των προϊόντων κακάο, με μία πλούσια γκάμα μικροβιολογικών, διαθρεπτικών και χημικών δοκιμών, ώστε να εντοπίζουν εγκαίρως επικίνδυνες ουσίες όπως για παράδειγμα οι αφλατοξίνες ή η Salmonella στη σοκολάτα, που ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρές παθήσεις, ιδιαίτερα όταν καταναλώνονται από παιδιά ή άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Ειδικότερα τα εργαστήρια της TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs διενεργούν τις παρακάτω δοκιμές στα προϊόντα κακάο όπως είναι η σοκολάτα:
Μικροβιολογικές
☑️ TVC
☑️ Yeast & Molds
☑️ Lactic acid bacteria
☑️ Salmonella spp.
☑️ Staphylococcus aureus
Διαθρεπτικές
☑️ Ενέργεια, Υδατάνθρακες, Σάκχαρα, Τέφρα, Υγρασία, Αλάτι
☑️ Πρωτεΐνη, Προφίλ Λιπαρών (Κορεσμένα, Μονοακόρεστα, Πολυακόρεστα, trans)
☑️ Vitamins, Fibers, Polyphenols και λοιπές
Χημικές (Ασφάλεια / Νοθεία)
☑️ Aflatoxins B1, B2, G1, G2
☑️ Theobromine, Caffeine
☑️ Non-Fat Dry Milk, Cocoa content (%),
☑️ Pesticide Residues, Heavy Metals
☑️ Allergens (milk, nuts, egg, soy)