Ο Οργανισμός πιστοποιήθηκε με το ISO 22301:2019

Η TÜV AUSTRIA Hellas, η κορυφαία εταιρεία Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα, πιστοποίησε με το σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας, ISO 22301:2019 την ΕΛΤΑ Courier, μέλος του Ομίλου ΕΛ.ΤΑ. (Ελληνικά Ταχυδρομεία). Η ΕΛΤΑ Courier, που με συνέπεια εν μέσω πανδημίας συνεχίζει να παρέχει απρόσκοπτα σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλη τη χώρα, αποδεικνύει με αυτή την πιστοποίηση, ότι αναπτύσσει νέες μεθόδους και πρακτικές για τη διαχείριση έκτακτων και μη- αναμενομένων καταστάσεων, εξασφαλίζοντας τη συνεχή λειτουργία της και διασφαλίζοντας μια κατάσταση ετοιμότητας και ελέγχου.

Συγκεκριμένα, σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία που οι αποστάσεις και ο περιορισμός των μετακινήσεων αποτελούν προαπαιτούμενα στην καθημερινότητά μας, η ΕΛΤΑ Courier με την Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας ISO 22301:2019 που έλαβε, αναδεικνύει την ετοιμότητά, ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πιθανούς κινδύνους, αξιοποιώντας ταυτόχρονα ευκαιρίες που παράγουν αξία για τη λειτουργία της και διασφαλίζει την επιχειρηματική της συνέχεια.

Η TÜV AUSTRIA Hellas με την υπογραφή κύρους της πιστοποιεί επίσης πως η ΕΛΤΑ Courier προσδιορίζει τους πιθανούς κινδύνους και προβλέπει την επιτυχή διαχείρισή τους, διασφαλίζει την επαναφορά της στην αρχική κατάσταση αμέσως μετά από έκτακτες καταστάσεις και αυξάνει την ασφάλεια εντός του Οργανισμού.

Η TÜV AUSTRIA Hellas με καθημερινό στόχο να συμβάλει στη θωράκιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και των Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, γίνεται πολύτιμος σύμμαχος συνέχειας. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και βαθιά εμπειρία των ανθρώπων της βρίσκεται στο πλευρό κορυφαίων Οργανισμών όπως τα ΕΛΤΑ συνεισφέροντας από το δικό της μετερίζι σε ένα καλύτερο επιχειρηματικό αύριο.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer