Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, που έπληξαν τη χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι, και σε συνέχεια της οικονομικής ενίσχυσης προς στην Πολιτεία -με τη δημιουργία αντιπλημμυρικών υποδομών- αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία,  η  TÜV AUSTRIA Hellas ενώνει, αυτή τη φορά, τις δυνάμεις της με το We4All με σκοπό να πρασινίσοÜμε ξανά την Αττική μας. Υποστηρίζει το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού, ανήκοντας στην Περιβαλλοντική Συμμαχία ως Guardian και δεντροφυτεύοντας 1000+ δέντρα στο Ποικίλο Όρος.

Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου και δεκάδες εργαζόμενοι της εταιρείας μαζί με τις οικογένειές τους και φίλους καθάρισαν και «πρασίνισαν» την περιοχή με την καθοδήγηση της We4all, φυτεύοντας δέντρα όπως κυπαρίσσια, δάφνες καθώς και τα καλλωπιστικά σπάρτα για την συγκράτηση των διαβρωμένων εδαφών.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, συνεισφέρει σε μια «πιο πράσινη Αττική» και με ευθύνη απέναντι στην Κοινωνία και το Περιβάλλον, συμμετέχει δυναμικά στην «Πράσινη Συμμαχία» της We4all, υποστηρίζοντας δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα. Με στόχο την αύξηση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει στην προστασία του πλανήτη μας, για  ένα καλύτερο αύριο για όλους.

 

 

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer