Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού για την Νομοκανονιστική Συμμόρφωση. Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις σύνθετες προσκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι σύγχρονοι Οργανισμοί σχετικά με την τήρηση των νομοκανονιστικών απαιτήσεων, μέσα από το νέο, καινοτόμο εργαλείο, δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ενός ολιστικού μοντέλου συμμόρφωσης που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, η Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, έχει στόχο την αξιόπιστη ενημέρωση και την εν γένει Υποστήριξη των επιχειρήσεων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και αλλαγές στο ισχύον νομικό πλαίσιο. Μέσα από το σύγχρονο, εύχρηστο, ασφαλές και φιλικό εργαλείο, επιτυγχάνεται η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, προσδίδοντας αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε Οργανισμό που το επιλέγει.

Επιπλέον, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με τις ανάγκες της, τρία διαφορετικά επίπεδα βαθμού συνεργασίας : Core Level,  Advanced Level,

Premium Level.

Η καινοτόμα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού μαζί με την προστιθέμενης αξίας Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) που ήδη περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εταιρείας, προσφέρει προσαρμοσμένες  υπηρεσίες Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης ανάλογα με τον χώρο δραστηριότητας κάθε Οργανισμού.

Σημειώνεται ότι μέσα από την Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) οι επιχειρήσεις ενημερώνονται έγκαιρα για την συμμόρφωση των παρεχόμενων πληροφοριών επισήμανσης της χώρας που προορίζονται για διακίνηση, διασφαλίζοντας την αποφυγή και πρόληψη ανακλήσεων σχετικών με τις επισημάνσεις.

Η TÜV AUSTRIA Hellas παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και με την πρωτοποριακή Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης και την πολλαπλασιαστικής αξίας Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) απαντάει στις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Σε ένα κόσμο που όλα συνεχώς αλλάζουν, η TÜV AUSTRIA Hellas μένει σταθερά στο πλευρό των Οργανισμών, προωθώντας μια νέα εταιρική κουλτούρα, βασισμένη στα γρήγορα αντανακλαστικά, την εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και την αξιόπιστη ενημέρωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Υπηρεσίες βρείτε εδώ:

https://tuvaustriahellas.gr/ypiresies/nomokanonistiki-symmorfosi-organismon/

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer