Η TÜV AUSTRIA Hellas, με ενθουσιασμό και βλέμμα στο μέλλον, εξακολουθεί να υποστηρίζει ενεργά αυτή την καινοτόμο και ελπιδοφόρα προσπάθεια του πρώτου startup επιταχυντή αποκλειστικά για τον τουρισμό που δημιουργήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος και στον νέο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleΤ Travel & Hospitality Accelerator.

Η TÜV AUSTRIA Hellas ως στρατηγικός συνεργάτης συμβάλλει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και του 4ου κύκλου για την ενίσχυση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο χώρο του τουρισμού.

Υπενθυμίζεται πως τo Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Google έχουν προχωρήσει στη σύζευξη των δυνάμεών τους για τον CapsuleT. Παράλληλα, στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος, πλέον της  TÜV AUSTRIA Hellas, είναι το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, η Nelios, η Programize, και η PwC, ενώ ο επιταχυντής «συνασπίζεται» για ακόμα μία φορά με αναγνωρισμένες startups της τουριστικής αγοράς που εντάσσονται ως community partners στο πρόγραμμα (πρόκειται για τις Clio Muse Tours, Ferryhopper, Triparound, Welcome Pickups, Workathlon και Zoottle).

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer