Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πάντα πιστή και συνεπής στην υπηρεσία του τουριστικού χώρου  είναι ένας από τους πρώτους φορείς που εγγράφηκε στο Ειδικό Μητρώο του προγράμματος «Boutique Hotel» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υπογράφει την αξιολόγηση του πρώτου πιστοποιημένου Boutique Hotel στο Β. Αιγαίο, του Theofilos Paradise.

Στην καρδιά της παλιάς πόλης της Μυτιλήνης, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι, την πολυσύχναστη αγορά, τα καφενεδάκια και μαγαζιά, σας περιμένει το νεοκλασικό αρχοντικό Theofilos Paradise κι οι άνθρωποί του,  οι οποίοι πάντοτε χαμογελαστοί, ευγενικοί και  πρόθυμοι θα σας φιλέψουν ελληνική φιλοξενία, προσιτή πολυτέλεια, άνεση κι αισθητική στις εγκαταστάσεις του Boutique Hotel, όλο το χρόνο.

Το σήμα Boutique Hotel επικεντρώνεται στη «διαφοροποιημένη εμπειρία διαμονής» και δύναται να λειτουργήσει ως ένα μέσο αναγνώρισης, διάκρισης και προώθησης των ξενοδοχειακών μονάδων τα οποία έχουν επενδύσει στην ανάπτυξη εντός ιδιαιτέρου concept σχεδιασμού (αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και εσωτερική διακόσμηση) και προσφέρουν αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες στους πελάτες τους. Αποδίδοντας προστιθέμενη αξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν εν γένει, προσδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα στις ξενοδοχειακές μονάδες, αυξάνοντας την ικανοποίηση του πελάτη και αποδίδοντας εν τέλει οικονομικά οφέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 5220920 και το εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Πιστοποίησης των Υπηρεσιών Τουρισμού θα είναι στη διάθεσή σας για περαιτέρω ενημέρωση και εξυπηρέτηση των αναγκών σας. 

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer