Η Pharmathen, μία από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με οδηγό την επιστημονικότητα και την καινοτομία, έχει εγκαινιάσει την πρωτοβουλία Upskilling by Pharmathen, με σκοπό να προσφέρει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια σε απόφοιτους και επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, γνωρίζοντας από κοντά το δυναμικό κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. 

Μετά την επιτυχία του πρώτου διαδικτυακού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο, σε συνεργασία με την TÜV AUSTRIA Academy, τον κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης, η Pharmathen πραγματοποιεί ένα νέο σεμινάριο 7-9 Δεκεμβρίου, με θέμα «Customer Service in the Pharma Industry». Στις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνεται η Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η Διαχείριση των Πελατών και Παραπόνων, καθώς και το Γενικό Πλαίσιο Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης και των ιδιαιτεροτήτων μιας φαρμακοβιομηχανίας. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα χορηγηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης. 

Η Pharmathen δραστηριοποιείται στον τομέα Έρευνας, Ανάπτυξης και παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων και εξειδικεύεται στον τομέα των σύνθετων ενέσιμων προϊόντων παρατεταμένης αποδέσμευσης (LAI). Διαθέτει δύο πλήρως εκσυγχρονισμένες παραγωγικές μονάδες, στις Σάπες Ροδόπης και την Παλλήνη Αττικής, και το αναπτυξιακό της πλάνο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2026, αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Όραμα της εταιρίας είναι να βελτιώνει καθημερινά την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και να επιστρέφει μέρος της επιτυχίας της στην κοινωνία.

Ο Γιώργος Δρόσος, Vice President People & Culture της Pharmathen, ανέφερε σχετικά: «Στη Pharmathen, αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο της εξειδίκευσης των επιστημόνων. Μέσω των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης Upskilling by Pharmathen, στηρίζουμε έμπρακτα την επιστημονική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας και αναβαθμίζουμε τις δεξιότητες όσων ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο του φαρμάκου.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και για δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν  την ιστοσελίδα https://pharmathen.edu.gr

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer