H TÜV AUSTRIA HELLAS γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των Επιθεωρήσεων, των Πιστοποιήσεων και των Τεχνικών Ελέγχων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη διάρκεια της μακρόχρονης αυτής πορείας, η TÜV AUSTRIA HELLAS αναρριχήθηκε σταδιακά στην πρώτη γραμμή της αγοράς λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα την ευημερία και την πρόοδο του κοινωνικού συνόλου.

Ξεκινώντας το 1994 με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, μέσα σε 6 χρόνια, η TÜV AUSTRIA HELLAS επέκτεινε το δίκτυό της σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ φέτος εγκαινιάστηκε ένα ακόμη παράρτημα στη Μυτιλήνη, απασχολώντας συνολικά ένα έμψυχο δυναμικό της τάξεως των 150 εργαζομένων, επιθεωρητών και συνεργατών. Παράλληλα, από την περασμένη δεκαετία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται έντονα και στο εξωτερικό με θυγατρικές εταιρείες, παραρτήματα και αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε Κύπρο, Αλβανία, Τουρκία, Αίγυπτο, Ισραήλ, Υεμένη, Ιορδανία, Πακιστάν και Κορέα, ενώ φέτος, δημιουργήθηκε νέα θυγατρική εταιρεία με έδρα την Ντόχα του Κατάρ, καλύπτοντας την αγορά των Αραβικών χωρών και της Μέσης Ανατολής.

Πιο συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA HELLAS, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την επιστημονική υποστήριξη του διεθνούς δικτύου του TÜV AUSTRIA GROUP, δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στον τομέα των Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων Συστημάτων Διαχείρισης, Υλικών, Προϊόντων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού, Ανελκυστήρων, Κτηριακών και Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων, με εντυπωσιακές επιδόσεις. Επιπρόσθετα, οι υπηρεσίες ελέγχου, πιστοποίησης και επαλήθευσης στον τομέα του περιβάλλοντος, της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας, της ποιότητας, των δομικών προϊόντων, του χάλυβα, φέρνουν την TÜV AUSTRIA HELLAS στην κορυφαία θέση από πλευράς αξιοπιστίας και παρέχουν στους πελάτες της διαβατήριο για την επέκτασή τους στις ντόπιες και διεθνείς αγορές με σεβασμό στον άνθρωπο και τις αξίες της αειφορίας. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχει εισαγάγει στο portfolio της πάνω από 15 νέες υπηρεσίες, όπως είναι οι επιθεωρήσεις βιολογικών προϊόντων, φωτοβολταϊκών πάρκων, ανεμογεννητριών, εγκρίσεις τύπου οχημάτων, κέντρων ψυχαγωγίας παιδιών και ενηλίκων (λούνα πάρκ), υδάτινων πάρκων ψυχαγωγίας, παιδικών χαρών και παιδότοπων, κυλιόμενων κλιμάκων, επαληθεύσεις απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κα. Ακόμη, μέσω της ΤÜV AUSTRIA ACADEMY (HELLAS), η οποία αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό του TÜV AUSTRIA GROUP, έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 15.500 στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενισχύοντας την επαγγελματική τους καριέρα και υποστηρίζοντας τις δυνατότητες απασχόλησής τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εμφατική αναγνώριση της προόδου μας και επιτυχίας μας, αποτελεί το γεγονός ότι η TÜV AUSTRIA HELLAS λόγω της μεγάλης εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει στην Ελλάδα, έχει οριστεί ως το focal point για όλο το TÜV AUSTRIA GROUP παγκοσμίως για τα θέματα της επιθεώρησης των τροφίμων καθώς και για τους ελέγχους και πιστοποιήσεις έργων από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι η TÜV AUSTRIA HELLAS χαράσσει την παγκόσμια στρατηγική του Group στα προαναφερόμενα θέματα.

Σήμερα, το 2014, η TÜV AUSTRIA HELLAS στοχεύει ακόμη υψηλότερα, εξετάζοντας τις προοπτικές του μέλλοντος και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διεθνείς εξελίξεις. Η συνεχής προσπάθεια για επέκταση των διαπιστεύσεων και αναγνωρίσεων που λαμβάνει για τις υπηρεσίες που παρέχει, σε συνάρτηση με τη δυναμική και τεχνογνωσία που της προσθέτει το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, στέκονται αρωγοί στην πάγια στρατηγική της εταιρείας για ακόμη πιο ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και για πολύπλευρη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Τα καλύτερα έρχονται…

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer