Η TÜV AUSTRIA Hellas, η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των Τεχνικών Ελέγχων και της  Πιστοποίησης στη χώρα μας, γιόρτασε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα Φάρος), τα 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην Ελλάδα. Σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 400 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας αλλά και των συνεργατών και φίλων της εταιρείας, μέσα από μια πρωτότυπη βιωματική εκδήλωση που κέρδισε τις εντυπώσεις, παρουσιάστηκε η πορεία της εταιρείας από την ίδρυσή της στην Ελλάδα έως και σήμερα, ενώ αναπτύχθηκαν οι στόχοι για την επόμενη μέρα.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από την Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα Ms. Hermine Poppeller καθώς και με μια εμπνευσμένη παρουσίαση, πλήρως εναρμονισμένη με το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης, του Dr. Stefan Haas CEO του TÜV AUSTRIA Group, ο οποίος συνέδεσε την 25ετή επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα με τα πρώτα βήματα διεθνοποίησης που έκανε το TÜV AUSTRIA GROUP και των δυσκολιών αλλά και επιτυχιών που είχε αυτή η πορεία.

Ομιλία του Dr. Stefan Haas, CEO του TÜV AUSTRIA Group

Χαιρετισμός της Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα Ms. Hermine Poppeller

Ακολούθησε η ομιλία του Παναγιώτη Πασχαλάκη, Προέδρου τoυ μη Κυβερνητικού Οργανισμού Safe Water Sports, ο οποίος μέσα από την προσωπική του αφήγηση ανέδειξε τη σημασία της πιστοποίησης προτύπων ασφάλειας και ποιότητας στους τομείς της ζωής μας και στα θαλάσσια σπορ.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα μια διαφορετική «συνέντευξη» με διαδραστικό χαρακτήρα. Ο CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννης Καλλιάς μέσα από μια on stage συνέντευξη στο Θεόδωρο Καπαρό, ιδρυτή της εταιρείας στην Ελλάδα, ξεδίπλωσε το νήμα της ιστορίας, παρουσιάζοντας τους σημαντικότερους σταθμούς της TÜV AUSTRIA Hellas στην πορεία της προς την κορυφή.

Ο CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννης Καλλιάς μέσα από μια on stage συνέντευξη
στο Θεόδωρο Καπαρό, ιδρυτή της εταιρείας στην Ελλάδα

Στη συνέχεια ο CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννης Καλλιάς, μίλησε, χρησιμοποιώντας μια προσωπική ιστορία από την επαγγελματική του πορεία στην εταιρεία, και περιέγραψε τις προκλήσεις και το στοίχημα για την επόμενη μέρα. Μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιάς υπογράμμισε: «Είμαστε ερωτευμένοι με τη δουλειά μας και έχουμε όλα τα στοιχεία εκείνα καθώς και το μεγαλύτερο κεφάλαιο που είναι οι άνθρωποί μας, που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα με ορμή, δύναμη και επιτυχίες. Υποσχόμαστε να σας εκπλήξουμε θετικά τα επόμενα χρόνια».

Ομιλία του CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννη Καλλιά

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με τη βράβευση των κ.κ. Θεόδωρου Καπαρού, Stefan Haas και Ιωάννη Καλλιά για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και του Group.

Βράβευση του CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννη Καλλιά
από τον CEO του TÜV AUSTRIA Group, Dr. Stefan Haas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με μακρά διαδρομή 25 χρόνων της εταιρείας και τεχνογνωσία στην πιστοποίηση και στον τεχνικό έλεγχο, βάζει τα θεμέλια για την επόμενη μέρα συνεχίζοντας να οδηγεί τις εξελίξεις του επιχειρηματικού γίγνεσθαι της χώρας μας στους τομείς της ποιότητας, της τεχνικής ασφάλειας, της αειφορίας και του περιβάλλοντος, παράγοντας αξία για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, για τους πολίτες, για την κοινωνία στο σύνολό της.

Τούρτα 25 χρόνων TÜV AUSTRIA Hellas (από τα δεξιά προς τα αριστερά):
Θεόδωρος Καπαρός, ιδρυτής της TÜV AUSTRIA Hellas, Dr. Stefan Haas, CEO του TÜV AUSTRIA Group,
Ιωάννης Καλλιάς, CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, Χρήστος Νιχωρλής, Αναπλ. Γενικός Δ/ντής & Δ/ντής Υποδομών και Βιομηχανικών Ελέγχων της TÜV AUSTRIA Hellas, Rob Bekkers, Senior Vice President & Business Development της TÜV AUSTRIA Holding AG International & General Manager της TÜV AUSTRIA Cert GMBH, Thomas Maldet, Business Area Manager Infrastructure & Transportation της TÜV AUSTRIA Services GMBH, Χαράλαμπος Αγγελούδης, Αναπλ. Γενικός Δ/ντής & Δ/ντής Έρευνας & Ανάπτυξης της TÜV AUSTRIA Hellas.

 

Γιατί η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός!