Ενημέρωση: Οι εγγραφές συνεχίζονται έως 21/10/2015, για παρακολούθηση είτε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είτε με συνδυασμό χρήσης ηλεκτρονικής πλατφόρμας και παρακολούθησης σε φυσική τάξη. Για τα μαθήματα που θα έχει χάσει κάποιος από σήμερα μέχρι εκείνη την ημερομηνία (21/10), μπορεί να τα παρακολουθήσει μαγνητοσκοπημένα (ασύγχρονη εκπαίδευση) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

 

ΤΕΕ | Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

►Τα ονόματα των νικητών

 

 

PAROUSIASI_&_APOLOGISMOS_PROTOU_KYKLOU

ODIGOS_SPOUDON

DILOSI_SYMMETOXIS

Μετά τον εξαιρετικά επιτυχημένο πρώτο κύκλο στον οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 60 στελέχη και επιστήμονες του κατασκευαστικού κλάδου, η TÜV AUSTRIA ACADEMY σε συνεργασία με την TÜV AUSTRIA HELLAS ανακοινώνει την έναρξη του δεύτερου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος διά βίου μάθησης επιπέδου Advanced με τίτλο: «Αρχές Προστασίας, Συντήρησης & Δομητικές Επεμβάσεις βάσει του προτύπου ΕΛΟΤ EN 1504» που διοργανώνει η TÜV AUSTRIA HELLAS (τμήμα δομικών υλικών και προϊόντων) σε συνεργασία με την TÜV AUSTRIA ACADEMY. Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε στην ανοιχτή παρουσίαση (OPEN DAY) του εκπαιδευτικού προγράμματος που θα γίνει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18.00, στις συνεδριακές εγκαταστάσεις της TÜV AUSTRIA ACADEMY (Λ. Μεσογείων 429, Αθήνα, 1ος όροφος). Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Για τη συμμετοχή σας στο OPEN DAY, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε αποστείλετε είτε ηλεκτρονικά τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο / εταιρεία / τηλέφωνο) στην TÜV AUSTRIA ACADEMY – Διοικητική Υπεύθυνη Εκπαιδευτικού Προγράμματος κα Βίκη Μακραντώνη: e-mail: vassiliki.makrantoni@tuvaustriahellas.gr, είτε ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 210-5220920, εσωτερικό: 130.

Ο δεύτερος κύκλος θα εκκινήσει στις 7 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 6  Φεβρουαρίου 2016. Τα μαθήματα σε φυσική τάξη θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτη, ώρες: 16:00 -21:00 και Σάββατο, ώρες 9:00-14:00). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα τρέξει (ασύγχρονα) και μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης της TÜV ACADEMY στην Ελλάδα και στην Κύπρο, επομένως υπάρχει η δυνατότητα απουσίας από την φυσική αίθουσα και παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου μέσω Internet και αποστολή ερωτήσεων στους εισηγητές μέσω του forum που είναι εγκατεστημένο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διακεκριμένους επιστήμονες προερχόμενους από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, αλλά και εγνωσμένης αξίας στελέχη της αγοράς. Βασικός σκοπός του εν λόγω προγράμματος είναι η παρουσίαση σημαντικών θεωρητικών και πρακτικών αρχών πάνω σε σύγχρονα και εξειδικευμένα επιστημονικά πεδία μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας στον τομέα της κατασκευής.

Το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 1504 για πρώτη φορά στην ιστορία των κατασκευών εισάγει απαιτήσεις για την προστασία νέων κατασκευών αλλά και για τη συντήρηση, προστασία και ενίσχυση των υφιστάμενων. Συγκεκριμένα, για τις νέες κατασκευές το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύει την έννοια της Δομικής ακεραιότητας και του κόστους ζωής των κατασκευών. Επεξηγεί, τις αρχές της πιθανολογικής προσέγγισης της φθοράς των κατασκευών από σκυρόδεμα και τις συσχετίζει με την ανάλυση του κύκλου ζωής τους. Παρουσιάζει τα οικονομοτεχνικά μοντέλα και τα συνδέει με την κοινωνικοοικονομική διάσταση των κατηγοριών των προληπτικών ενεργειών. Από την άλλη μεριά, για τις υφιστάμενες κατασκευές εμβαθύνει στις αρχές δομητικής αποτίμησης αξιολογώντας και ποσοτικοποιώντας τις δομητικές βλάβες και περιγράφει τα πρότυπα των επιτόπιων ελέγχων, καθώς και τις διαδικασίες σχεδιασμού επιλογής και αξιολόγησης των υλικών βάσει των αρχών.

Συνημμένα θα βρείτε τη Συνοδευτική Παρουσίαση και τον Απολογισμό του 1ου κύκλου, τον αναλυτικό οδηγό σπουδών καθώς και τη δήλωση συμμετοχής την οποία παρακαλείσθε να συμπληρώσετε σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

Για τεχνικές λεπτομέρειες απευθυνθείτε στην Τεχνική Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος: κα Μαρία Σερεμετάκη (Τμήμα Δομικών Προϊόντων και Συστημάτων, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια, τηλ. 2105220920, εσωτ. 152, e-mail: maria.seremetaki@tuvaustriahellas.gr , κινητό: 6944885376).

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης του δεύτερου κύκλου στις 30/9/2015 και ώρα 18.00, στις συνεδριακές εγκαταστάσεις της TÜV AUSTRIA ACADEMY (Λ. Μεσογείων 429, Αθήνα, 1ος όροφος).

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer