• Ελληνικα

TÜV AUSTRIA Hellas: Διακρίσεις για την πρωτοποριακή υπηρεσία

«Τώρα ΜένοÜμε Ασφαλείς»

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, διακρίθηκε για την πρωτοποριακή υπηρεσία στο χώρο των κτηριακών ελέγχων «Τώρα ΜένοÜμε Ασφαλείς», στις διοργανώσεις Residential Development Awards και Commercial Property Awards 2020, της Boussias Communications.

Συγκεκριμένα, στην Τελετή Απονομής που έλαβε χώρα την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, η TÜV AUSTRIA Hellas, που οδηγεί τις εξελίξεις του κλάδου Πιστοποίησης στην Ελλάδα, ξεχώρισε για μία ακόμα φορά για την καινοτομία των υπηρεσιών που σχεδιάζει και υλοποιεί, απαντώντας στις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου με συνέπεια και ευθύνη. Η υπηρεσία «Τώρα ΜένοÜμε Ασφαλείς» περιλαμβάνει την αξιολόγηση τεχνικών εγγράφων και μελετών, τους ελέγχους κατά την κατασκευή νέων κτηρίων, καθώς και τον έλεγχο υφιστάμενων κτηριακών κατασκευών για τη διασφάλιση επενδύσεων. H υπηρεσία απευθύνεται σε funds, ιδιώτες, κτηματομεσίτες, χρηματοπιστωτικά και ασφαλιστικά Ιδρύματα, επενδυτές ακινήτων και διαχειριστές κτηρίων. Τα βραβεία παρέλαβαν ο Διευθυντής της Δ/νσης Βιομηχανικών Ελέγχων, κος Νικόλαος Καββαδίας και η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας και Επικοινωνίας, κα Βασιλική Κωτσάκη της TÜV AUSTRIA Hellas.

Σημειώνεται ότι τα βραβεία «Residential Development Awards 2020» αναγνωρίζουν την πρωτοπορία της οικοδόμησης, της καινοτομίας και της τεχνικής αρτιότητας, ενώ προωθούν και αναγνωρίζουν την αριστεία στον κατασκευαστικό κλάδο της κατοικίας με απώτερο στόχο τη δημιουργία και ανάδειξη του ευ ζην. Τα «Commercial Property Awards 2020» αναγνωρίζουν την αριστεία στη δόμηση κτηρίων για εμπορική χρήση και παρουσιάζουν πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, με γνώμονα την ποιότητα.

Η TÜV AUSTRIA Hellas αποδεικνύει στην πράξη ότι διαμορφώνει τις εξελίξεις στον κλάδο της Πιστοποίησης, μέσα από υπηρεσίες που αναγνωρισμένα παράγουν αξία για τον επιχειρηματικό κόσμο. Με πρωτοποριακές υπηρεσίες που δίνουν απαντήσεις στις νέες προκλήσεις που χρειάζεται να ανταποκριθεί ο κατασκευαστικός κλάδος και εγγύηση αξιοπιστίας το ισχυρό της όνομα, εμφυσά τον Πολιτισμό της Πιστοποίησης σε όλους εκείνους που την επιλέγουν!

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.