Η Δια Βίου Εκπαίδευση και Κατάρτιση και η αξία της ως εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης μπαίνει- ακόμα πιο έντονα- στο επίκεντρο της TÜV AUSTRIA HELLAS. Η εταιρεία, με αφορμή την πιστοποίησή της TÜV AUSTRIA ACADEMY ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την αξία της εκπαίδευσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης των εργαζομένων στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:30, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος).

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως στα στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού και Εκπαίδευσης της αγοράς αλλά και συνολικότερα στην επιχειρηματική κοινότητα και στόχο έχει να αναδείξει την προστιθέμενη αξία της Δια Βίου Εκπαίδευσης για το ελληνικό επιχειρείν. Παράλληλα η TÜV AUSTRIA ACADEMY θα παρουσιάσει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμά καθώς και τις σύγχρονες μεθόδους, τάσεις και εργαλεία, επιδιώκοντας το άνοιγμα μιας ευρύτερης συζήτησης στην επιχειρηματική κοινότητα γύρω από την αξιοποίηση της Δια Βίου Εκπαίδευσης ως κινητήριου μοχλού ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η συγκεκριμένη διοργάνωση συνδέεται με τη συνολική στρατηγική επιλογή της TÜV AUSTRIA HELLAS για συνδυασμό της υψηλού επιπέδου τεχνικής επάρκειας στους τομείς των ελέγχων, επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων, αξιολογήσεων και επαληθεύσεων με τους τομείς της εκπαίδευσης και διαρκούς επιμόρφωσης, στους οποίους η εταιρεία συστηματικά επενδύει. Τελικός στόχος της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς με καινοτόμο τρόπο και η αποτελεσματική ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας της οικονομίας.

Το παρόν στην εκδήλωση απευθύνοντας χαιρετισμό αναμένεται να δώσει και η Πρέσβης της Αυστρίας κυρία Andrea Ikić-Böhm καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας. Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, σημαντικά στελέχη από την επιχειρηματική ζωή της χώρας καθώς και συνεργάτες από την μητρική εταιρεία, TÜV AUSTRIA και TÜV AUSTRIA AKADEMIE.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του “Advantage Austria”, του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας της Αυστρίας, αρμόδιο για τη διαρκή ανάπτυξη των σχέσεων εταιρειών με έδρα την Αυστρία και δραστηριότητα στην Ελλάδα. Χορηγός επικοινωνίας είναι το www.epixeiro.gr.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer