Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την TÜV AUSTRIA HELLAS η αξιολόγηση για την κατάταξη του ΑΜΑΝΖΟΕ BEACH CLUΒ ιδιοκτησίας Dolphin Capital Investors (Dolphin) και υπό τη διαχείριση του ομίλου θέρετρων και ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο ΑΜΑΝ.

Η Dolphin Capital Investors (Dolphin) είναι μια από τις κορυφαίες επενδυτικές εταιρείες ακινήτων παγκοσμίως, αναπτύσσοντας εκλεπτυσμένα και υπερπολυτελή θέρετρα στην ανατολική Μεσόγειο, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Ο όμιλος ΑΜΑΝ αποτελείται από 30 θέρετρα και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, όπως στο Μπουτάν, Καμπότζη, Κίνα, Γαλλία, Ελλάδα, Ινδία, Ινδονησία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λάος, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Φιλιππίνες, Σρι Λάνκα, νησιά Turks και Caicos, Τουρκία, Ηνωμένες Πολιτείες και Βιετνάμ.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι από τους πρώτους φορείς πιστοποίησης που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Αρ. Πιστ. Ε.ΣΥ.Δ.:49-5) για τις υπηρεσίες Κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και καταχωρήθηκε ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, έχοντας να επιδείξει σημαντική συσσωρευμένη εμπειρία και διαθέτοντας συνεργάτες με εξέχουσα τεχνογνωσία, δύναται ταυτόχρονα να υποστηρίξει καθολικά κάθε ανάγκη πιστοποίησης των δραστηριοτήτων μιας τουριστικής μονάδας μέσω διεθνών προτύπων Συστημάτων Διαχείρισης (πχ. ISO 9001, HACCP / ISO 22000, ISO 14001 κ.ο.κ.), μέσω τεχνικών ελέγχων σε ανελκυστήρες, πισίνες, υδάτινα πάρκα, παιδότοπους, παιδικές χαρές, δοχεία πίεσης κ.ο.κ., αλλά και μέσω εκπαίδευσης, πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων ειδικοτήτων τουριστικής κατεύθυνσης καθώς και ασφάλειας θαλάσσιων σπορ μέσω Ιδιωτικού Προτύπου Πιστοποίησης για Επιχειρήσεις Εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (ΕΕΘΣ), ενώ δύναται να αναπτύξει Ιδιωτικά Σχήματα Πιστοποίησης και να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης των τουριστικών καταλυμάτων από τον ανταγωνισμό.
Επιπρόσθετα, η TÜV AUSTRIA HELLAS ως ηγέτης του χώρου, χαράσσει στρατηγική διαφοροποίησης, τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων καταλυμάτων, όσο και μεταξύ των φορέων ελέγχου σχεδιάζοντας και κατοχυρώνοντας «Ειδικό Σήμα (logo) Αξιολόγησης» το οποίο αποδίδεται (προαιρετικά) με την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων της. Η συγκεκριμένη δυνατότητα προς τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις δίδεται αποκλειστικά και μόνο από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

Σχετικά με τα ανωτέρω, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Καλλιάς δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που σημαντικές και ιδιαίτερου εκτοπίσματος παρουσίες του τουριστικού χώρου είναι από τους πρώτους που εναρμονίζονται με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και εμπιστεύονται και επιλέγουν την TÜV AUSTRIA HELLAS για την αξιολόγησή τους. Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πιστή στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, προσεγγίζει την συγκεκριμένη διαδικασία με την επιδίωξη και προσδοκία να συνεισφέρει εμπράκτως στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.»

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer