Η TÜV AUSTRIA Hellas ολοκλήρωσε τη διαδικασία  πιστοποίησης της  MACPAC AEBE με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης ΟΚ Recycled. Η TÜV AUSTRIA Hellas με το πρότυπο ΟΚ Recycled καθορίζει το ποσοστό του ανακυκλωμένου πλαστικού στο τελικό προϊόν.

H MACPAC AEBE πιστοποίησε περίπου 43 διαφορετικά προϊόντα για την χρήση 30% ανακυκλωμένου πλαστικού. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία εξοικονόμησε 927,6 tn παρθένου πλαστικού, συμβάλλοντας έμπρακτα στο όραμα μιας βιώσιμης ανάπτυξης και προωθώντας μια φιλική προς το περιβάλλον κατανάλωση.

Η MACPAC AEBE  ιδρύθηκε το 2002 και είναι θυγατρική εταιρεία της PREPAC AEBE. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της αποτελείται από ποτήρια PET με καπάκια, καπάκια PS κατάλληλα για χάρτινα και αφρώδη ποτήρια μίας χρήσης, δοχεία τροφίμων PP για μικροκύματα, πιάτα PP, δοχεία σαλάτας PET, κουτιά συσκευασίας φρούτων PET, καθώς και προσαρμοσμένα θερμοδιαμορφωμένα αντικείμενα από PP, PET ή PS. Εξυπηρετεί κυρίως την ευρωπαϊκή ήπειρο, αλλά η συνεχής βελτίωση της γκάμας των προϊόντων θα επιτρέψει στην εταιρεία σύντομα να επεκταθεί και σε άλλες αγορές, όπως η Βόρεια Αμερική και η Μέση Ανατολή.

Η υψηλού κύρους πιστοποίηση ΟΚ Recycled, με την υπογραφή του κορυφαίου Οργανισμού TÜV AUSTRIA Hellas, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους πλαστικού και απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, όπου οι καταναλωτές αναζητούν φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, παρέχοντας αξιοπιστία στις περιβαλλοντικές προδιαγραφές των οργανισμών και αναβαθμίζοντας το περιβαλλοντικό τους προφίλ.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer