Η TÜV AUSTRIA HELLAS, στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης «ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ» των εργαζομένων της, στήριξε αυτή τη φορά το έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανθρώπινοι – Άνθρωποι».

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας συνέλεξαν και παρέδωσαν στους αρμόδιους υπευθύνους του Σωματείου και στην πρόεδρο κ. Βέρα Μεσσήνη είδη σπιτιού, ρουχισμό και τρόφιμα για την κάλυψη βασικών αναγκών των Κοινωνικών Κατοικιών, που δημιουργούν για τη στέγαση αστέγων και άπορων οικογενειών, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές. Μέχρι σήμερα οι «Ανθρώπινοι – Άνθρωποι» έχουν φιλοξενήσει περισσότερες από 50 οικογένειες, 150 συνανθρώπους μας, εκ των οποίων τα 90 είναι παιδιά. Επίσης, εκτός από την ασφαλή στέγη και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, φροντίζουν για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους και διερευνούν δυνατότητες ευρέσεως εργασίας.

Η κοινωνική αυτή προσφορά της TÜV AUSTRIA HELLAS αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών της εταιρείας στο πλαίσιο της απόφασής της να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.